CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYI M. TAMER CANTEKİN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYI M. TAMER CANTEKİN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
Haberin Tarihi: 9.5.2023 13:48:22 - Okunma Sayısı:1007 defa okundu.

CHP Isparta Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin basın mensuplarıyla bir araya gelerek istişarede bulundu.

CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYI M. TAMER CANTEKİN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

CHP Isparta Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin basın mensuplarıyla bir araya gelerek istişarede bulundu.

“Kaderine terk edilen EĞİRDİR GÖLÜ, 20 sene önceki haline sadece 20 ayda dönecek” diyen milletvekili adayı Cantekin , seçim çalışmaları kapsamında şunları söyledi:

Huzurlarınızda olmaktan son derece mutlu ve huzurluyum. Bugüne kadar şahsıma ve ekibime göstermiş olduğunuz önem ve nezaket nedeniyle hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu tarihten bugüne en önemli sınavına verecek. Ülkemizin yeniden “VAR OLMA” seçimini MİLLET olarak başarıyla atlatacağımıza inanıyorum.

Bu seçim partilerin değil, partilerüstü bir seçim ;  “KADER” seçimidir.

Biz milletin kaderiyle oynamaya çalışanlara asla geçit vermeyeceğiz.

Çıkmış olduğumuz bu kutsal yolculukta Isparta için hayalimiz ve vefa borcumuz var demiştim.

  • Gelecek Kaygısı Taşımayan Gençlerimizin Olduğu,
  • Herkesin Mutlu Olduğu ve Herkesin Birbirine Selam Verdiği,
  • Tarımda, Sanayide ve Turizmde RÜŞTÜNÜ İSPAT EDEN ISPARTA HAYALİMİZ VAR DEMİŞTİK.

Bu hayalimiz Ispartalı hemşehrilerimiz içindir.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadroları olarak bu şehrin sorunlarını biliyor ve yaşıyoruz. Bu sorunları çözecek kadrolarında CHP’de olduğunu MİLLETİMİZ artık çok iyi biliyor. İnsanlarımıza dokunduk. Her metrekareye “UMUT OLMAYA GİTTİK”. Gittiğimiz birçok yerde emin olun göz yaşlarımıza hakim olamadık.

NEDEN AĞLADIK NEDEN ÜZÜLDÜK;

  • Bu şehirde insanların dertlerini çözmeyi bırakın, DİNLEMEMİŞLER.
  • Bu şehirde insanları ÖTEKİLEŞTİRMİŞLER
  • Bu şehirde O’NUN adamı BUNUN adamı kavgasını yapmışlar.
  • Bu ve bunun gibi binlerce sorunu çözmek için VAR OLDUĞUMUZU tekrar hatırlattık.

 

CHP 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET TAMER CANTEKİN OLARAK HUZURLARINIZDA, ISPARTA KAMUOYUNA OLAN DEKLARASYONUMU YAYINLAMAK İSTİYORUM.

  • Merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in Isparta’dan silinmek istenilen eserlerini yeniden bu şehirle buluşturacağız.
  • ‘Benim adımın geçtiği yerde birincilik’ vardır diyen Süleyman Demirel’in adının taşındığı Süleyman Demirel Üniversitesi, Yeniden Dünya’nın EN İYİLERİ arasındaki yerini alacak.
  • Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, ‘Uygulamalı Eğitimin’ Gözdesi Olacak. ISUBÜ’ye Kurulacak olan teknolojik alt yapı ile beraber, Türkiye’nin aydınlık yarınlarına bilimsel imza atılacak. Bu üniversitemiz, kısa sürede önce Avrupa’nın sonra da Dünya’nın dikkatini çekecek.
  • Isparta’nın gençleri bilimle yarışacak. Herkesin eleştirmeye çalıştığı bu gençler, ülkemizin geleceğini bilimle inşa edecek.
  • ‘Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Başkenti Isparta’ felsefesi sadece kelimede kalmayacak kısa sürede ZİRVEDEKİ yerini alacak.
  • Ispartalı üretici, iktidarımız sayesinde ÜRETMEKTEN KORKMAYACAK. Çiftçimiz mazotu alıp KDV'siz, ÖTV'siz üretim yapacak.  "Zengin yatla gezerken ÖTV ödemiyorsa’ Ispartalı çiftçilerde üretirken vergiler ödemeyecek. Çiftçinin üretim için kullandığı, tohum, gübre v.b bütün girdilerde KDV / ÖTV olmayacak. Çiftçimiz maliyetine ya da maliyetinin altına ÜRETİM yapmayacak. Çiftçi kazanırsa TÜRKİYE kazanır.
  • Isparta’da üretilen başta hububat (buğday, arpa, çavdar, mısır, darı, mahlut) olmak üzere, meyveler (elma, kiraz, armut, muşmula, iğde, kızılcık, vişne, şeftali, erik, ayva, kayısı, üzüm, dut, badem ve ceviz), sebzeler (enginar, sakız kabağı, bamya, fasulye, patates, Önce İç Pazarda Sonra Da Dünya Pazarlarındaki Yerini Alacak.
  • Ispartalı üretici, ürünüm elimde mi kalacak, yoksa dolandırılacak mıyım? Gibi kaygıları asla yaşamayacak. Kuracağımız HUBUBAT, SEBZE ve MEYVE Birlikleri sayesinde artık aracıya para kaptırma devri sona erecek.
  • Kaderine terk edilen EĞİRDİR GÖLÜ, 20 sene önceki haline sadece 20 ayda dönecek. Türkiye’deki ve Avrupa’daki bilim insanı dostlarımızla projelerimizi hazır hale getirdik. Sadece birkaç dokunuşla gölümüz eski halini kısa sürede dönecek. Bu konu da herkesin içi rahat olsun.
  • Ispartalılar artık İŞ diye İŞ-KUR İl Müdürlüğü önünde sıra beklemeyecek.
  • Ispartalılar artık İŞ diye TORPİL
  • Hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz ‘İŞ’te ISPARTA’ projesiyle çalışmayan erkeklerimiz ve kadınlarımız evlerinde kendi becerileriyle ürettikleri ürünlerini, yine piyasa şartlarında belirlenecek fiyatlarla doğrudan satabilecekler. Üreten vatandaşlarımız ürünlerimiz elimizde kalacak kaygısı yaşamayacak. ‘İŞ’te ISPARTA’ ekibi bu ürünlerin garantörü olacaktır. Yine ‘İŞ’te ISPARTA’ projesine üretimiyle katkı sağlayan herkesin Sigortası da havuzdan karşılanacak.
  • 20 yıldır söz verdikleri ama bir türlü tamamlayamadıkları! Isparta – Antalya DEREBOĞAZI Duble yolu artık bu şehrin gündeminden düşecek. Antalya’ya gitmek isteyen vatandaşlarımıza BURDUR tarafından git denmeyecek. Bilecik Rampaları örnek gösterilmeyecek.
  • Özellikle otobüs şoförleri ile araç sürücülerinin kabus yaşadığı Isparta – Konya yolunun yapımına ivedilikle başlanacak.
  • Tarım, Ticaret ve Turizm’de 3T formülü hayata geçirilecek. Bugüne kadar hep söylemde kalan bu formül CHP iktidarı ile uygulama da hayat bulacak.”

BÜTÜN BU PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN SADECE BİR OY YETER ISPARTAM

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap