Sönmez: “Biz Sınavdan Geçtik, Geçemeyenler Düşünsün”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sönmez: “Biz Sınavdan Geçtik, Geçemeyenler Düşünsün”
Haberin Tarihi: 11.5.2023 12:06:15 - Okunma Sayısı:925 defa okundu.

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez Sütçüler’in Kesme köyünü ziyaret etti.

MHP Adayı Hasan Basri Sönmez:

“BİZ SINAVDAN GEÇTİK,       

GEÇEMEYENLER DÜŞÜNSÜN”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez Sütçüler’in Kesme ilçesinde halkın yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı.

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez Sütçüler’in Kesme köyünü ziyaret etti. Sönmez’i, toplam 734 seçmeni bulunan Kesme köyünde 500 köylü karşıladı. Köyde yaşayan kadınların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette MHP Milletvekili adayı Hasan Basri Sönmez köyün düğün salonunda mini bir miting yaptı.

Burada köy halkına hitap eden Sönmez, seçimden seçime sokağa çıkmadıklarını, her an her dakika seçmenle bir arada olduklarını söyleyerek, “Benden fazla gelen il başkanı varsa ona oy verin,  benden iyi milletvekilliği yapacağına inandığınız birisi varsa ona oy verin. Bende diyorum ki Isparta’da milletvekili adayları içerisinde Kesme’ye, Çukurca’ya, Aşağıyaylabel’e, İbişlere benden iyi hizmet edecek yok” dedi.

** “MHP’YE VERİLEN HER OY HİZMET DEMEKTİR”

Milletvekilliği seçimlerinde partisine oy isteyen MHP Adayı Sönmez, “Oylarınızı Milliyetçi Hareket Partisi’ne üç hilale basın. MHP’ye vereceğiniz her oy sizin kendi kendinize vermiş olduğunuz oydur. MHP’ye verdiğiniz her oy sizlere hizmet olarak geri dönecektir. Ben 3 yıl il başkanlığı yaptım. Bu 3 yıllık sürede evi olmayanın evi olduk, odunu kömürü olmayanın odunu kömürü olduk, gıdası olmayanın gıdası olduk, biz Ispartalı hemşerilerimizin Ispartalı seçmenimizin sınavından geçtik. Bizler bu sınavdan geçtik, geçemeyenler düşünsün. Benim buraya dördüncü gelişim. 0532 217 99 66 bu benim numaram, telefonlarınıza kaydedin 7/24 beni arayabilirsiniz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap