Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı 104. Yıldönümü Etkinliklerle Kutlanacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı 104. Yıldönümü Etkinliklerle Kutlanacak
Haberin Tarihi: 12.5.2023 15:33:00 - Okunma Sayısı:462 defa okundu.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 15-21 Mayıs Gençlik Haftası Eğirdir'de etkinliklerle kutlanacak.

ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

  1. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLER KUTLANACAK

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 15-21 Mayıs Gençlik Haftası Eğirdir'de etkinliklerle kutlanacak.

Gençlik Haftası 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 09.15'te Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin, ilçemizin sporcuları, liselerden katılacak öğrenci grupları ile okulların bayrak ve flamalarının katılımıyla Kale Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayacak.

ANNELERLE TEKNE GEZİNTİSİ

16 Mayıs 2023 Salı günü saat 16.30'da liman içinde gençler annelerle tekne gezisine buluşacak. İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli ile tüm katılımcılara sağlıklı beslenme, diyet ve sağlık yaşam bilgilendirmesi yapacak.

SANAT VE SPOR ETKİNLİKLERİ

17 Mayıs 2023 Çarşamba günü yine Liman içinde saat 16.00'da başlayan etkinliklerde halkoyunları gösterisi yanısıra Sanat Sokağı Boyama etkinlikleri gerçekleştirilecek. Su Sporları Gösterisi düzenlenecek.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANACAK

19 Mayıs 2023 Cuma günü saat 09.30'da Kale Meydanındaki çelenk sunma töreni sonrası kutlama töreni icrası için İlçe Stadyumuna geçilecek. Buradaki tören saat 10.30'da Büyük Önder Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle başlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu tarafından  yapılacak.

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata'ya cevabının seslendirilmesi sonrası Futbol Akademi Okulu sporcuları, Taekwondo-Kick Boks, Halter sporu, Modernize edilmiş Hal Oyunları ve "Yeniden Doğuş" isimli Kurtuluş Savaşı Milli Mücadelemizi canlandıran müzikal tiyatro gösterisinden sonra final tablosu oluşturulacak. Tören Dağ Komando Okulu Silah Tanıtımı gösterisi ile sona erecek.

MELİKLER YAYLASINDA KAMP

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü gençler Melikler Yaylası Dedegöl Doğa Kampına katılacaklar.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap