İYİ Parti’den El Ele, Kol Kola, Omuz Omuza İktidara Yürüyüş

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti’den El Ele, Kol Kola, Omuz Omuza İktidara Yürüyüş
Haberin Tarihi: 13.5.2023 12:41:04 - Okunma Sayısı:1051 defa okundu.

Milletvekili Cesur: “15 Mayıs Sabahı İyi Bir Güne Uyanacağız”

İYİ PARTİ’DEN EL ELE, KOL KOLA, OMUZ OMUZA İKTİDARA YÜRÜYÜŞ

ISPARTA SOKAKLARINDA YÜKSELEN SES: “İYİ CESUR, AYLİN CESUR”

MİLLETVEKİLİ CESUR: “15 MAYIS SABAHI İYİ BİR GÜNE UYANACAĞIZ”

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde adaylar çalışmalarında sona geldi. Milletvekili Adayları Dr. Aylin Cesur, Prof. Dr. Timuçin Kodaman, İsmet Yılmaz ve Faruk Torun, beraberindeki partililerle birlikte Kaymakkapı Meydanına yürüdü. Gerçekleşen yürüyüş sonunda tüm adaylar tek tek anons edilirken coşkulu kalabalık meşaleler yaktı, halaylar çekti. Etkinlikte ‘İYİ Cesur, Aylin Cesur’ sloganları yükseldi.

Türkiye 100. yılında tarihinin en önemli seçimlerinden birine doğru yol alırken milletvekili adayları da seçim çalışmalarında sona geldi. Yoğun tempoda geçen sürecin ardından İYİ Parti Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Timuçin Kodaman, İsmet Yılmaz ve Faruk Torun partililerle birlikte Kaymakkapı Meydanında gövde gösterisi yaptı, ‘Seçime hazırız’ mesajı verdi. Partililerin yoğun katılım sağladığı yürüyüş parti binası önünden başlarken, milletvekili adayları yol boyunca alkış ve sloganlarla Kaymakkapı Meydanına geldi. Sevgi gösterileri eşliğinde gerçekleşen yürüyüş sonunda adaylar, partililerle ve vatandaşlarla birlikte halay çekti.

Seçim sürecini değerlendiren İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, “Tüm partili arkadaşlarımızla beraber gece gündüz Isparta’mızın her bir bölgesini karış karış gezdik, insanlara dokunduk, gönüllere dokunduk. Kimi zaman onların mutlu günlerine şahitlik ettik kimi zaman da umutsuzluğa düşen vatandaşlarımıza omuz verdik, umut aşıladık. Köy köy, ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaştık, vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinledik, göreve geldiğimizde neler yapacağımızı anlattık. 15 Mayıs sabahı hep birlikte umutların yeşerdiği, güneşin doğduğu, İYİ bir güne uyanacağız.” dedi.

İYİ PARTİ SEÇİME HAZIR!

Seçim çalışmalarının son gününde de ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Aylin Cesur güne esnaf gezisiyle başladı. Ardından Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulunu ziyaret ederek iş dünyasının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Güneykent’te kahvehane ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Cesur, daha sonra partisinin yürüyüş etkinliğine katıldı. Günü yoğun tempoda geçiren Milletvekili Cesur, seçim çalışmalarını otogar bölgesindeki kafelere yaptığı ziyaretlerle sonlandırdı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap