Yetkinin Tek Adresi Yine DİYANET-SEN Oldu!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yetkinin Tek Adresi Yine  DİYANET-SEN Oldu!
Haberin Tarihi: 22.5.2023 15:22:52 - Okunma Sayısı:515 defa okundu.

Yapılan sendika sayımlarda İl geneli ve İlçelerde yetkinin tek adresi yine ve yeniden açık ara Diyanet-Sen oldu!

YETKİNİN TEK ADRESİ YİNE  DİYANET-SEN OLDU!

 

4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu gereği, 2023 yılı üye sayıları tespit tutanaklarının imza altına alınması dolayısı ile Isparta Diyanet Sen Şubesi ve diğer sendika temsilcileri ile Isparta İl Müftülüğünde bir araya gelindi. Yapılan sendika sayımlarda İl geneli ve İlçelerde yetkinin tek adresi yine ve yeniden açık ara Diyanet-Sen oldu!

Diyanet Sen Şube Başkanı MevlütTOSUN’un basına yapmış olduğu açıklamada;  Isparta Merkez ve ilçelerimizdeki personellerimiz, DİYANET-SEN'e büyük destek vererek 2023 yılında da yetkimizi ve etkimizi taçlandırmışlardır. Görevi devraldıktan sonra yan yana durmanın, kol kola girmenin, bereket ve heybetine talip olan sendikanız DİYANET SEN 187 yeni üyemizle bize,  dolayısı ile sendikamıza canı gönülden destek vererek, toplam 835 üye ye ulaşmış bulunuyoruz. Örgütlü gücümüze güç katmak için “inatla değil, inançla çalışan” sendikamıza katkı sunan siz değerli yol arkadaşlarıma ve tüm teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

5 aylık kısa bir sürede devasa yükselişimizde emeği geçen teşkilatımızın değerli yöneticilerine ve bizlere inanan, güvenen, güç veren ve destek olan, yanımızda olduklarını her daim hissettirerek varlıklarıyla bizleri onurlandıran siz değerli DİYANET ÇALIŞANLARIMIZA teşekkür ediyoruz.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sendika ayrımı gözetmeden, hep beraber, düğünde bayramda, ölümde doğumda, nişanda sünnette, acılı - tatlı, huzurlu ve huzursuz günlerimizde birlikte olup, doğru adımlarla yürümeye ve gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile, bu hizmet yarışını beraber yürüttüğümüz Şube Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe temsilcilerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza ve özellikle siz değerli ve vefalı yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap