MHP Isparta Milletvekili Sönmez, Gittiği Her Yerde Coşkuyla Karşılandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Isparta Milletvekili Sönmez, Gittiği Her Yerde Coşkuyla Karşılandı
Haberin Tarihi: 24.5.2023 11:29:55 - Okunma Sayısı:1261 defa okundu.

Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Çayköy, Ağılköy, Tepeli, Serpil ve Akpınar Köylerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

MHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ SÖNMEZ,

GİTTİĞİ HER YERDE COŞKUYLA KARŞILANDI

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Isparta Milletvekili seçilen Hasan Basri Sönmez, dün Çayköy, Ağılköy, Tepeli, Serpil ve Akpınar Köylerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez'in Eğirdir’de Çayköy, Ağılköy, Tepeli, Serpil ve Akpınar Köy ziyaretlerine, İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve Teşkilat Mensupları katıldı.

Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Çayköy, Ağılköy, Tepeli, Serpil ve Akpınar Köylerine yaptığı ziyaretlerinde pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Ziyaretlerde şölen havasında karşılama ile karşılaşan Milletvekili Hasan Basri Sönmez duygusal anlar yaşadı. Vatandaşın teveccühüne layık olmaya çalışacağını ifade eden Sönmez, destek veren vermeyen herkese teşekkür etti ve helallik istedi.

- MHP Basın

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap