CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Eğirdir’de partililere hitap etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Eğirdir’de partililere hitap etti
Haberin Tarihi: 26.5.2023 19:21:20 - Okunma Sayısı:1335 defa okundu.

Özel, “Mızrak çuvala sığmamıştır. AKP, seçim kazanmak için her yalanı atmakta, her türlü kirli iş birliğini yapmaktadır. Bunu milletimiz duysun, milletimiz görsün.” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Eğirdir’de partililere hitap etti
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, Eğirdir’de partililere hitap etti. “AK Parti’nin kolunda MHP var, koynunda HÜDAPAR var. Kimler kimlerle beraber. 4 HÜDAPAR’lıyı Meclis’e taşıdılar.” diyen Özgür Özel, “Mızrak çuvala sığmamıştır. AKP, seçim kazanmak için her yalanı atmakta, her türlü kirli iş birliğini yapmaktadır. Bunu milletimiz duysun, milletimiz görsün.” dedi.
CHP Isparta milletvekili Yalım HALICI, Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz, Muğla 27. Dönem milletvekili Suat Özcan, milletvekili adayları Millet ittifakı İl ve İlçe başkanları ile birlikte konuşma yapan Grup  Başkanvekili Özel’in konuşmasına Ak Parti Eğirdir İlçe başkanlığı binasından da yoğun ilgi vardı.
 
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı ikinci turu seçim çalışmaları kapsamında Eğirdir’de düzenlen halk buluşmasına katıldı. Seçim otobüsü üzerinde bir konuşma yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur oylamasında Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararına ilişkin “Biz Sinan Oğan’ın kendi kararının gerekçelerini ona, onunla ilgili değerlendirmeleri seçmenlerine bırakıyoruz. Ama Sinan Oğan’ın hassasiyetlerine göre oy veren seçmenin oylarına talibiz. O seçmenin oylarını istiyoruz. İlk turda Sinan Oğan’a oy veren, ‘Anayasa’nın ilk 4 maddesi değişmesin’ diyenler, ‘Hizbullahçıların izinden yürüyen HÜDAPAR’cılar kadının medeni hukuktan gelen haklarına saldırmasın, kadını ikinci sınıf vatandaş yapmaya çalışmasın, kadına karşı şiddet yasası kalkmasın’ diyenler, bu ülkeyi sevenler, ilk turda Sinan Oğan’a, Muharrem İnce’ye, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verenler, ikinci turda birleşin, birleşin, birleşin. Haydi sandık başına gidelim ve bu işi bitirelim” dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap