ISPARTA ULUSLARARASI GÜL FESTİVAL ALANI AÇILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA ULUSLARARASI GÜL FESTİVAL ALANI AÇILDI
Haberin Tarihi: 3.6.2023 09:44:40 - Okunma Sayısı:438 defa okundu.

Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında Isparta Meydan AVM etrafında Festival Alanı oluşturuldu.

ISPARTA ULUSLARARASI GÜL FESTİVAL ALANI AÇILDI

Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında Isparta Meydan AVM etrafında Festival Alanı oluşturuldu. Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu ile birlikte çocuklara ve yetişkinlere yönelik birçok etkinliğin gerçekleştirildiği ve esnafların yer aldığı stantları ziyaret etti.

Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Isparta Uluslararası Gül Festivali renkli görüntülerle başladı. Festival kapsamında çocuklara ve yetişkinlere yönelik birçok etkinlik düzenleniyor. Etkinlik alanlarından birisi de Isparta Meydan AVM etrafında oluşturulan Festival Alanı oldu. Festivalin başlamasıyla birlikte açılan Festival Alanında kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları stantlarının yanı sıra birçok stant yer alırken, çocuklara yönelik de çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Isparta Valisi Aydın Baruş, eşi Nagihan Baruş ve Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Festival Alanında stantları tek tek ziyaret edip, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Vali Aydın Baruş, eşi Nagihan Baruş ve Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Isparta Belediyesi’nin oluşturduğu Geri Dönüşüm Otobüsünü de ziyaret ederek, ürünler hakkında bilgi aldılar. Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında çeşitli yerel gruplar performanslarını sergilerken, küçük ve genç yetenekler de sahne alıyor. Festivalin ilk gününde minik bir bateristin sergilediği performans vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı.

Isparta Belediyesi tarafından Fevzi Paşa İlkokulu bahçesinde de çeşitli spor etkinlikleri ile çocuklara yönelik balon park oluşturuldu. Vali Aydın Baruş ve Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu balon park alanını da ziyaret ederken, Vali Baruş, penaltı ve basketbol atışı yaptı.

Vali Baruş ve Başkan Vekili Büyükçulcu, Festival Alanı ziyaretinin ardından Isparta Meydan AVM’de açılan fotoğraf sergisini gezdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap