Kaymakam Adem Çelik, Resim Sergisi Açılışına Katıldı Okul Ziyaretinde Bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik,  Resim Sergisi Açılışına Katıldı  Okul Ziyaretinde Bulundu
Haberin Tarihi: 14.6.2023 15:39:25 - Okunma Sayısı:490 defa okundu.

Kaymakam Adem Çelik, İlçemiz Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bünyesinde açılan resim kursunun sene sonu sergisinin açılışına ve tekvando kursunun gösterilerine katıldı.

Kaymakam Adem Çelik,

RESİM SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI

OKUL ZİYARETİNDE BULUNDU

 

           Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, İlçemiz Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bünyesinde açılan resim kursunun sene sonu sergisinin açılışına ve tekvando kursunun gösterilerine katıldı.

            Açılış töreninde Kaymakam Adem Çelik’e, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Okul Müdürleri ve öğretmenler eşlik ettiler. Sergi açılışına ayrıca öğrenci velileri de katıldı.

            Kaymakam Adem Çelik, öğrencilerin eserleri ile tek tek ilgilenip, onlarla ayrı ayrı sohbet etti. Resim kurslarını veren resim öğretmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Çelik, başarılarından dolayı kendilerini, öğrencileri ve okul idaresini tebrik etti. Sanatın her dalının insanı ruhen ve bedenen geliştirdiğini ifade eden Kaymakam Çelik, çeşitli sanat dalları ile ilgilenen öğrencilerimizin çalışmalarını istikrarlı bir şekilde sürdürmeleri halinde ileride onlara çok büyük değerler katacağının önemine değindi.

            Açılışın ardından okulda açılan tekvando kursunun gösterileri yapıldı.

            Daha sonra okuldaki 1. sınıf dersliklerinin gezen Kaymakam Çelik öğrencilerle sohbet ederek bahar dönemini değerlendirdi ve öğrencilere yaz tatilini iyi değerlendirmeleri dileklerinde bulundu.

- Eğirdir Kaymakamlığı

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap