İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 17.6.2023 10:29:06 - Okunma Sayısı:374 defa okundu.

2023 Yılının 1. çeyrek faaliyetlerinin değerlendirildiği İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı yapıldı.

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

2023 Yılının 1. çeyrek faaliyetlerinin değerlendirildiği İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı yapıldı.

Isparta’nın ulusal ve uluslararası alanda daha etkin tanıtımını sağlamak, tanıtıma yönelik sürdürülen iletişim süreçlerini güçlendirmek ve yürütülen faaliyetlerde koordinasyon sağlamak amacıyla İlimizde turizme ilişkin tanıtım faaliyeti gösteren paydaşlardan oluşan "İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu" kurulmuştur.

2023 yılının 1. Çeyrek faaliyetlerinin değerlendirildiği İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Vural başkanlığında Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında (ITSO) gerçekleştirildi. Toplantıya Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Üyeleri, Keçiborlu Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Kuyucak Köyü Muhtarı, TGA Destinasyon ve Tema Müdürü ile Destinasyon ve Tema Uzmanları katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Isparta’nın tanıtımı adına Gerçekleştirilen Faaliyetler Sunumu ile Çalışma Planında Yapılan ve Yapılacak İşlerin Değerlendirilmesi sunum, TGA Destinasyon Koordinatörü Hasan Tahsin Karali tarafından Isparta İli Faaliyet Raporu Sunumu, Kurumsal ve Kültürel Etkinlikler Grup Müdürü Mehmethan Kelkit tarafından Dünya Festivalleri ve İstatistikleri sunumu, Kuyucak Köyü’nün, Dünya Turizm Örgütü “En İyi Turizm Köyü” yarışmasına adaylık başvurusu ile ilgili bilgilendirme, ISUBÜ Öğr.Gör. Mehmet Ensari Kalenderoğlu’nun “Gül Çorbası” bilgilendirme sunumu, Lavanta Festivali hazırlık süreci ile yaklaşan diğer faaliyetler değerlendirildi.

Sunumların ardından üyelerin ve paydaşların 2023 yılında gerçekleştireceği tanıtım ve turizm etkinlikleri kurul çalışma takvimine eklenip kurul üyeleri Isparta’nın tanıtımı ve geliştirilmesi adına görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası misafirlere de  Gül Çorbası ikramı ikram edildi ve beğenilerine sunuldu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap