ISPARTA ELMA VE KİRAZ DOSYASI TİCARET BAKANLIĞINDA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA ELMA VE KİRAZ DOSYASI TİCARET BAKANLIĞINDA
Haberin Tarihi: 15.7.2023 16:14:35 - Okunma Sayısı:422 defa okundu.

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ile birlikte "Kiraz ve Elma İhracatı Sorunları" ile ilgili  olarak Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’ı makamında ziyaret etti.

ISPARTA ELMA VE KİRAZ DOSYASI TİCARET BAKANLIĞINDA

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ile birlikte "Kiraz ve Elma İhracatı Sorunları" ile ilgili  olarak Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette üyelerin elma ve kiraz ihracatında yaşadığı sorunlar ve ihracat hacminin büyümesi için gerekli düzenlemelerle ilgili talepler Bakan yardımcısı Ağar’a aktarıldı. Ayrıca elma ve kiraz ihracatında hedef ülkelere ilişkin bir çalışma dosyası verildi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, ihracatçılara gereken desteğin sağlanması için çalışmaların yapılacağını ifade  etti.

ITB Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin ve Milletvekili Hasan Basri Sönmez misafirperverlikleri için Bakan Yardımcısına teşekkür ettiler.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap