Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel’den Açıklama

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel’den Açıklama
Haberin Tarihi: 7.8.2023 12:56:58 - Okunma Sayısı:1576 defa okundu.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel'den açıklama

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİREL’DEN AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir İlçe Teşkilatı olağan kongresi  12 Ağustos 2023 Cumartesi günü Vergi Dairesi üzerindeki Belediye Toplantı Salonu adresinde yapılacak. MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel,  Kongre öncesi gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:


Eğirdir’li ve Eğirdir’de ikamet eden kıymetli vatandaşlarımız, değerli gönüldaşlarımız;

"2019 yılında şubat ayında Genel Başkanımızın emir ve talimatları ile Eğirdir İlçe Başkanlığına atandım ve 2020 yılında Olağan Kongrede İlçe Başkanlığına aday olarak güven tazeledim.

Ben ve yönetim kurulu üyelerim Teşkilatımızı; Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin stratejik hedeflerini vatandaşlar ile buluşturduk. Cumhur İttifakı ruhuna uygun hareket ederek, genel ve yerel sorunları dile getirdik, çözüm noktasında katkı sunduk.

Vatandaşlarımızın gönlüne girmek için gecemizi gündüzümüze kattık ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi, Milletvekilliği Seçimlerinde Teşkilatımızın Eğirdir’de kurulduğu tarihten itibaren bugüne kadar alınamamış oyu büyük bir teveccühle % 113 oy artışı ile 5.050 oy seviyesine çıkardık. İlçeler arasında 1. ve ilçemizde 2. Parti olduk.

Bu teveccühü bizlere bağışlayan ve bu seviyeye gelmemize katkı sunan tüm varandaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı şahsım ve teşkilatım adına dile getirmek istiyorum.

İlçe Başkanı olarak atandığım gün yönetim kuruluma ilk toplantıda şöyle demiştim; “ inşallah iki dönem ilçe Başkanlığı yapacağım ve görevimi sonlandıracağım “ bu dileğim gerçek oldu. Atanma ve sonrasındaki olağan kongre ile bu durum iki dönem olarak gerçekleşmiştir.

Bu süreçte İlçe Başkanı olarak arkamda duran ve İlçemizden talepleri yerine getirmeye çalışan dönemin İl Başkanı şimdiki Milletvekilimiz Hasan Basri Sönmez Beye, dönemin İl Yönetim Kurulu Üyelerine, şimdiki İl Başkanımız Ahmet Önder Topçu Beye ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Merkez İlçe Başkanımız Osman Gülay Bey ve Yönetim Kuruluna, İl Kaçep Kolları Başkanımız Fatma Karaaslan ve Yönetim Kuruluna, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Furkan Tamer Bey ve Yönetim Kuruluna, Diğer İlçe Başkanlarımıza, Sariidris Belediye Başkanımız Ramazan Pala Bey başta olmak üzere Partimizin diğer Belediye Başkanlarına , İlçemizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Kıymetli Yetkililerine, Eğirdir Sevdalısı Eğirdir Akın Gazetesi sahibi Abdullah Sinan Bey ve Gazetemizin kıymetli çalışanlarına, Eğirdir’de ikamet eden tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim.

12 Ağustos 2023 tarihinde Partimizin Olağan kongresinde görevim sona erecek ve İlçe Başkanlığını yeni seçilecek olan Başkanımıza devredeceğim.

Teşkilattın her kademesinde görev almış bir Ülkücü olarak daima Teşkilatımın Liderimin ve Davamın emrinde olacağım. Şuan Milletvekilimizin Danışmanı olarak görevimi sürdürmekteyim.

Genel Seçimlerde göstermiş olduğumuz büyük teveccühü Yerel Seçimlerde taşlandırmak için olağan üstü gayret ve çabalarım ilk günkü aşk ile devam edecektir.

Eğirdir’e olan sevdamız ve Eğirdir’e hizmetimiz devam edecektir. Eğirdir Semalarında Üç Hilal Hak Ettiği Yere Asılacaktır.

Saygılarımla."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap