“BORU HATTI İLE DOĞALGAZ” SÖZÜ MHP EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI DEMİREL’DEN GELDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,“BORU HATTI İLE DOĞALGAZ” SÖZÜ MHP EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI DEMİREL’DEN GELDİ
Haberin Tarihi: 10.8.2023 17:11:37 - Okunma Sayısı:1631 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mehmet Demirel, bu yıl “Yazla Mahallesine Doğalgaz” verilmeyecek haberine karşı açıklamada bulundu.

“BORU HATTI İLE DOĞALGAZ” SÖZÜ

MHP EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI DEMİREL’DEN GELDİ

          Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mehmet Demirel, bu yıl “Yazla Mahallesine Doğalgaz” verilmeyecek haberine karşı açıklamada bulundu. Demirel, 31 Mart 2024 Yerel seçimler sonrasında biz İlçemize Doğalgaz’ı "Taşıma usulü ile değil, boru hattı ile getireceğiz” dedi.

          İlçe Başkanı Demirel, gazetemize yaptığı basın açıklaması şu şekildedir:

         “ İnsanlara vaat vermek, umut vermek kul hakkıdır. Daha önce yerel yönetimin Doğal Gaz ile ilgili vermiş olduğu vaatler ve şimdiye kadar olanlar ortadadır.

         Seçim yatırımı olarak Eğirdir Yerel Yönetimin vermiş olduğu vaat ve ortaya konan icraat İstasyon ve Plaj Mahallesine Taşıma Usulü Doğal Gaz getirmekle kalmıştır. Bu vaatleri de aslında eksik kalmıştır. İlk başta konuşulan 30 Bin Metre Küp olması gereken Taşıma Usulü Gazın 10 Bin Metre Küp Tankerle getirilmesi ile sonuçlanmıştır. Bu vatandaşlarımızda hayal kırıklığına sebep olmuştur.

        Aylarca Sosyal Medya ve Basın aracılığı ile Yazla Mahallesine Doğal Gelecek açıklamaları bugün yapılan açıklama ile fiyasko olmuştur.

        Bu durum vatandaşların umudunu kırmış, hayal kırıklığına sebep olmuştur. İlçemizin tamamında Doğal Gaz yapılması artık büyük bir ihtiyaçtır. Olmaması veya yapılamaması için yapılan açıklamalar bizce doğru olmamıştır.

        İlçemizde Nüfusun göç vermesinin sebepleri arasında Doğalgazın olmaması büyük bir nedendir. Bunu göz ardı etmek gerçeklikten uzak yönetim anlayışına bağlıdır.

“HAYAL SATMAYALIM"

        Yerel yönetim anlayışı, Siyasi ikbal ve menfi düşüncelerden uzak Eğirdir’in Ali Menfaatleri, vatandaşlarımızın mutlu, huzurlu ve rahat yaşama arzusu ile olmalıdır.

        Bugün Eğirdir Akın Gazetesinde okuduğumuz “YAZLA MAHALLESİNİN DOĞALGAZ HAYALİ BAŞKA BAHARA KALDI…” haberine istinaden Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizde diyoruz ki;

       “31 Mart 2024 Yerel seçimler sonrasında biz İlçemize Doğalgaz’ı taşıma usulü ile değil, Boru Hattı İle Getireceğiz”

        Üç Hilalin Gölgesinde vatandaşlarımız yaşanabilir bir Kent ile istenilen refaha erecektir.”

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    11.8.2023 09:27:49
    Başkanımız Veli GÖK Eğirdir'in yemeği kabul edilen KABUNE yemeğini Belediyenin kasasından harcamak usulüyle tanıtım yapmaktan ve belediye sosyal tesislerinde oturmaktan başka başka zamanı olmuyor.ki ne yapsın doğalgaz işiyle uğraşşsın.
Yorum Yap