Muhammed Salih Karadeniz, Ödüllendirildi.

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Muhammed  Salih Karadeniz, Ödüllendirildi.
Haberin Tarihi: 31.8.2023 10:57:39 - Okunma Sayısı:402 defa okundu.

Kur’an-ı Kerim Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Bölge Birincisi M. Salih Karadeniz Ödüllendirildi

Kur’an-ı Kerim Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Bölge Birincisi

MUHAMMED SALİH KARADENİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

 Isparta Müftülüğü, Mekke Yatılı Erkek Kur’an Kursundan bölge yarışmasına katılarak birinci olan Muhammed Salih Karadeniz, ödüllendirildi.

14 Ağustos 2023 tarihinde Burdur'da gerçekleştirilen Akdeniz Bölgesi Finali'nde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim Yüzünden Güzel Okuma  Bölge Yarışmasında Isparta'nın gururu olan Muhammed Salih Karadeniz, İl Müftüsü Bayram Şahin’in elinden ödülünü aldı.

 

Ödül töreninde yaptığı açıklamada İl Müftüsü Şahin,“Burdur’da yapılan bölge yarışmasında Isparta’mızı başarı ile temsil ederek birinci olan bölge birincisi olan Muhammed Salih Karadeniz öğrencimizi tebrik ediyorum.  Bu başarının arkasında gizli kahramanlarımız var. Mekke Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğretimini deruhte eden Kur’an Kursu öğreticilerimiz ve öğrencimizin hocalarına da teşekkür ederim. Cenab-ı Hak’tan temennimiz Muhammed Salih öğrencimiz gibi öğrencilerimizin sayılarını artırsın. Ömrünü Kur’an'a vakfeden gençlerimizin sayısını artırsın. Türkiye finalinde öğrencimiz için başarı temenni dilek ve duaları bekliyoruz inşallah’ şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap