TKB’nden Cumhuriyet’in 100. Yılına özel yarışma

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TKB’nden Cumhuriyet’in  100. Yılına özel yarışma
Haberin Tarihi: 17.10.2023 11:43:50 - Okunma Sayısı:448 defa okundu.

Türk Kadınlar Birliği tarafından il genelindeki Lise öğrencileri arasında ödüllü kompozisyon yarışması düzenlendi.

TKB’nden Cumhuriyet’in

100. Yılına özel yarışma

         Türk Kadınlar Birliği tarafından il genelindeki Lise öğrencileri arasında ödüllü kompozisyon yarışması düzenlendi.

         Yaptığı yardım ve düzenlediği çeşitli etkinliklerle adından sıkça söz  ettiren ve büyük takdir toplayan Türk Kadınlar Birliği Isparta Şubesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yıldönümü dolayısıyla lise öğrencilerine yönelik bir kompozisyon yarışması düzenlendi.

         Konuyla ilgili bilgi veren Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş, içinde bulunduğumuz yılın aynı zamanda Cumhuriyetin 100. Yıldönümü olduğunu hatırlatarak, “Böylesine anlamlı bir yıldönümünde bizde Dernek olarak bir şeyler yapmaya karar verdik. Yönetim Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda il genelindeki lise öğrencilerine yönelik  “Cumhuriyetin Ülkemize kattığı Değer”konulu kompozisyon yarışması düzenledik. Bu yarışmamıza il genelindeki tüm lise öğrencileri katılabilecek. Yarışmaya katılacak olan öğrenciler hazırladıkları eserlerini engeç 1 Kasım 2023 tarihine kadar Türk Kadınlar Birliğinin Tuhafiyeciler Sitesi 3. Katındaki merkezine teslim etmeleri gerekiyor. Kompozisyon yarışmasına dahil olan eserler 3 kişilik jüri tarafından incelenip değerlendirilecek ve sonuçlar Kasım ayı içerisinde ilan edilecek.

         Kompozisyon yarışmamızın ödül törenini de yine Kasım ayı içerisinde uygun bir tarihte yapmayı planlıyoruz” dedi.

         PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK

         Karataş, Türk Kadınlar Birliği olarak düzenledikleri kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere para ödülü verileceğini belirtti. Birinci gelen eser sahibi öğrenciye 5 bin lira, ikinci gelen öğrenciye 2500 lira ve üçüncü olan öğrenciye de 1500 lira para ödülü verileceğini kaydeden TKB Başkanı Karataş, tüm lise öğrencilerini böylesine anlamlı yarışmaya katılmaya davet etti.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap