Mustafa Türkoğlu, İl Genel Meclis Üyeliği İçin Aday Adayı Başvurusunu Yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mustafa Türkoğlu, İl Genel Meclis Üyeliği  İçin  Aday Adayı Başvurusunu Yaptı
Haberin Tarihi: 20.11.2023 14:52:20 - Okunma Sayısı:824 defa okundu.

Aday Adaylığı başvuru formunu dolduran Mustafa Türkoğlu müracaat evraklarını İlçe Başkanı Süleyman Tezcan'a teslim etti.

MUSTAFA TÜRKOĞLU,

İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ  İÇİN

ADAY ADAYI BAŞVURUSUNU YAPTI

Eğirdir ilçesi Sarıidris kasabasından Mustafa Türkoğlu, il genel meclis üyeliği için aday adayı başvurusunu yaptı.

Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanlığına başvuru dilekçesini sunan Türkoğlu, Ak Parti’den İl Genel Meclis üyeliği için aday adayı oldu. Aday Adaylığı başvuru formunu dolduran Mustafa Türkoğlu müracaat evraklarını İlçe Başkanı Süleyman Tezcan'a teslim etti.

Isparta'ya mahalle mahalle, köy köy hizmet ederek vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmanın, en büyük hedefi ve arzusu olduğunu belirten Türkoğlu, “31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimlerde daha kaliteli bir hizmet için, daha adil ve şeffaf bir yönetim tarzı için, daha güzel bir Isparta için, halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla başvurumuzu yaptık, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Destek sizden, hizmet bizden” dedi.

Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde başta belediye başkanları olmak üzere, belediye meclis, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap