Diyanet-Sen Isparta Şubesi Teşkilatları Eğitimden Geçiriyor.

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Diyanet-Sen Isparta Şubesi Teşkilatları Eğitimden Geçiriyor.
Haberin Tarihi: 29.11.2023 09:35:49 - Okunma Sayısı:225 defa okundu.

Diyanet-Sen Teşkilat Eğitim Programı münasebetiyle teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu, Diyanet-Sen Sosyal ve Eğitim hizmetlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim Alptekin Isparta'ya geldi.

Diyanet-Sen Isparta Şubesi Teşkilatları Eğitimden Geçiriyor

Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun: “Amâsız, fakatsız, lakinsiz üyelerimizin her daim yanı başında olduk. Bundan sonrada aynı kararlılıkla devam edeceğiz. 2024 yılında da  “inatla değil, inançla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Diyanet-Sen Teşkilat Eğitim Programı münasebetiyle teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu, Diyanet-Sen Sosyal ve Eğitim hizmetlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim Alptekin Isparta'ya geldi.

Isparta Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen Programın, açılış konuşmasını Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, yaptı. Tosun, 'Köy köy belde belde mahalle mahalle ziyaretler yaparak, dolaşılmadık yer bırakmadık, bırakmayacağız' dedi. ' Amâsız, fakatsız, lakinsiz Personelin her daim yanında olduk, bundan sonrada olmaya da devam edeceğiz. Din görevlilerimizin, doğum, ölüm, sünnet, nişan, nikâh, düğün, asker uğurlama vb. gibi mutlu günlerde hem de üzüntülü günlerinde personelimizi yalnız bırakmayacağız. 2024 yılında da  “inatla değil, inançla çalışmaya devam edeceğiz.” cümleleri ile konuşmasını noktaladı.

  Teşkilatlanmadan sorumlu Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu teşkilatlanma ile ilgili konuşma yaptı.

Kaşıkçıoğlu, Sendikacılığın, 'Sendikal faaliyetler üzerinden geçinmekle değil'; 'Sendikacılığın, Bir Dava meselesi' olduğunu vurguladı. Öte yandan da, 'Hangi sendikadan olursa olsun, hatır sormanın, ilgi alaka göstermenin' ehemmiyetine değindi. Ayrıca, 'Düğün, hasta, cenaze ziyaretleri konusunda, personelimizin yalnız bırakılmaması' üzerinde durarak, Sendikacılığın birlik ve beraberliği pekiştirmekle olacağını ifade etti.

Kaşıkçıoğlu'nun ardından, Diyanet-Sen Sosyal ve Eğitim hizmetlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim Alptekin kürsüye çıktı.

Alptekin 'Sosyal medyanın, günümüz toplumundaki etkisine' ve 'Yapay zekâ sayesinde, insanların doğru veya eğriye yönlendirildiğini, personelin bu konuda dikkatli olmasının' altını çizdi.

Ayrıca; Resmi Diyanet-Sen Sayfası üzerinden, personelin sınavlara hazırlanabileceği kısımları tanıttı. Gündelik hayatta da, mali yönden etkili olacak "Diyanet-Sen Dijital Kimlik" uygulamasını anlattı.

Gerçekleştirilen program sonunda da, Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Diyanet-Sen teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu; Diyanet-Sen Sosyal ve Eğitim hizmetlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim Alptekin'e  hediye ve çiçek takdiminde bulunarak, programa katılan misafirlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap