AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Özkutlu’dan IGC Başkanı Baş’a ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı  Özkutlu’dan IGC Başkanı Baş’a ziyaret
Haberin Tarihi: 29.11.2023 16:21:26 - Okunma Sayısı:627 defa okundu.

AK Parti’den Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İş insanı Ramazan İrfan Ozkutlu beraberinde AK Parti Isparta İl insan Hakları başkanı İsmail Özcan ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret etti.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı

Özkutlu’dan IGC Başkanı Baş’a ziyaret

                                                         

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi AK Parti’den Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İş insanı Ramazan İrfan Ozkutlu beraberinde AK Parti Isparta İl insan Hakları başkanı İsmail Özcan ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret etti.

Ziyarette hem yerel basının sorunlarını dinleyen hem de aday adaylığına ilişkin çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren AK Parti Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Özkutlu kendisine verilen destekten dolayı basına teşekkür ederek, “Allah nasip eder Isparta Belediye Başkanlığına seçilirsek çok güzel hizmetlerimiz olacak. Isparta’mız için güzel projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz, ben değil biz anlayışı ile Isparta Belediyesini yöneteceğiz. Ben yerel seçimlerin şimdiden Isparta’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da nazik ziyaretlerinden dolayı Ozkutlu ve Özcan 'a teşekkür ederken, Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Özkutlu’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap