Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yalvaç Sempozyumu & Çalıştayı düzenleniyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yalvaç Sempozyumu & Çalıştayı düzenleniyor
Haberin Tarihi: 4.12.2023 15:45:58 - Okunma Sayısı:779 defa okundu.

Çetin MEYDAN ve Recep BOZKURT, Çalıştaya “26 Ağustos Büyük Taarruz’a Giderken Göller Bölgesi’nde Batı Cephesi’nin Can Damarları ve Eğirdir Bahriye Müfrezesi, Eğirdir-Aşağıkaşıkara (Yalvaç)-Şuhut Lojistik Yolu” başlıklı sunum ile katılacak.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA YALVAÇ SEMPOZYUMU & ÇALIŞTAYI DÜZENLENİYOR

Çetin MEYDAN ve Recep BOZKURT, Çalıştaya “26 Ağustos Büyük Taarruz’a Giderken Göller Bölgesi’nde Batı Cephesi’nin Can Damarları ve Eğirdir Bahriye Müfrezesi, Eğirdir-Aşağıkaşıkara (Yalvaç)-Şuhut Lojistik Yolu” başlıklı sunum ile katılacak.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yalvaç Sempozyumu & Çalıştayı" 13-14 Aralık 2023 tarihlerinde Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Yalvaç ilçesinin değerlerini Cumhuriyetimizin 100. yılında ölümsüzleştirmek amacıyla Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından 13-14 Aralık 2023 tarihlerinde "Cumhuriyetin 100. Yılında Yalvaç Sempozyumu & Çalıştayı" düzenleniyor.

Çetin MEYDAN ve Recep BOZKURT, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yalvaç  Sempozyumu & Çalıştayı'na “26 Ağustos Büyük Taarruz’a Giderken Göller Bölgesi’nde Batı Cephesi’nin Can Damarları ve Eğirdir Bahriye Müfrezesi, Eğirdir-Aşağıkaşıkara (Yalvaç)-Şuhut Lojistik Yolu” başlıklı sunum ile katılacak.

Organizsyon ve Yürütme Komitesi adına Prof. Dr. Ömer Kürşad TÜFEKCİ imzasıyla Çetin MEYDAN ve Recep BOZKURT'a gönderilen davet yazısında;

"13-14 Aralık 2023 tarihlerinde Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesinde yapılacak olan Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yalvaç Sempozyumu & Çalıştayı’na göndermiş olduğunuz “26 Ağustos Büyük Taarruz’a Giderken Göller Bölgesi’nde Batı Cephesi’nin Can Damarları ve Eğirdir Bahriye Müfrezesi, Eğirdir-Aşağıkaşıkara (Yalvaç)-Şuhut Lojistik Yolu” başlıklı çalışmanız ilgili kurullarımız tarafından değerlendirilmiş, çalıştay & sempozyumu kapsamında sözlü sunuma uygun bulunmuştur.

Yalvaç’ın geleceğine yönelik bilimsel değerlendirmelerin yapılacağı Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yalvaç Sempozyumu & Çalıştayı’ na çalışmanızla verdiğiniz katkı için teşekkür eder, 13-14 Aralık 2023 tarihlerinde Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesinde sizleri de Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Yalvaç için yapılacak yeni bilimsel çalışmalara zemin oluşturacak oturumlara katılımınızı bekleriz.

Saygılarımızla." denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap