DOĞA ÇOCUK ŞENLİĞİNDE ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DOĞA ÇOCUK ŞENLİĞİNDE ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Haberin Tarihi: 11.6.2024 14:57:52 - Okunma Sayısı:304 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin desteğiyle Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi öncülüğünde Eğirdir'de "3. Doğa Çocuk Şenliği" düzenlendi.

DOĞA ÇOCUK ŞENLİĞİNDE ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin desteğiyle Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi öncülüğünde Eğirdir'de "3. Doğa Çocuk Şenliği" düzenlendi.

Etkinliğe Eğirdir ve Aksu ilçelerindeki Merkez ve Köy okullarından yaklaşık 700 çocuk katıldı.

Rüya Park Kır Düğün Salonunda gerçekleşen etkinlikte çocuklar birbirinden güzel animasyon ve müzik eğlencesiyle gönüllerince eğlendiler. Etkinlikler öncesi Kaymakam Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer birer konuşma yaptılar.

Eğirdir Sosyal Hizmet Müdürü Jale Gözübenli: “3. Eğirdir Doğa ve Çocuk Şenliği ile çocukların akranlarıyla vakit geçirmelerini sağlamak, hayvanat bahçesinde geçirdikleri vakit ile onlara doğa ve hayvan sevgisini aşılamak, çocukların toplumla bütünleşmesini sağlamak, sosyal dışlanma ile mücadele etmek, akran zorbalığını önlemek, çocuklara özgüven aşılamak, onların görev ve sorumluluk bilincini yükseltmek amaçlanmıştır. Proje kapsamında çocukların akranları ile sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile buluşmalarını sağlayarak sosyal ortamda etkin rol almaları hedeflenmiştir” dedi.

Gözübenli, “bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Doğa ve Çocuk Şenliği, Eğirdir ve Aksu ilçelerindeki Merkez ve Köy okullarından yaklaşık 700 çocuğun katılımı, Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ve gönüllü esnaflar Golden Apple Otel, Seba Turizm, Harmoni, Niğdeli Ali Usta, Şura Kafe, Star Et, Karadeveliler Limited Şirketi, Yavuz Market ve Göl Pide Şerifoğlu Kasap, Gülbudak Soğuk hava Deposu,Tamgül Soğuk Hava Tesisleri Ersavaş Sigorta’nın katkılarıyla olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap