Mustan Özdemir’den Birlik Ve Beraberlik Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mustan Özdemir’den Birlik Ve Beraberlik Mesajı
Haberin Tarihi: 6.12.2023 17:37:18 - Okunma Sayısı:5058 defa okundu.

Özdemir: "Ak Parti Olarak Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Seçime Gireceğiz"

MUSTAN ÖZDEMİR’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

"AK PARTİ OLARAK BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SEÇİME GİRECEĞİZ"

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayı olan işinsanı, turizmci hemşehrimiz  Mustan Özdemir, Belediye Başkanı olması halinde yapacakları projeleri değerlendirdi.

“Ak Parti olarak Birlik ve Beraberlik İçerisinde Seçime Gireceğiz” diyen Başkan aday adayı Özdemir şunları ifade etti:

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kuruluşundan bugüne üyesi olduğum AK Partimizden Eğirdir’e hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Öncelikle geçmiş dönemlerde hizmet eden Belediye Başkanlarımıza teşekkür eder, bizler gibi bu kutlu yolda yakinen tanıdığım aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Sonuç her ne olursa olsun, kim aday gösterilirse gösterilsin birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti Belediyeciliğini yeniden inşa etmek için il başkanlığımız, ilçe başkanlığımız ve milletvekillerimiz ile birlikte çalışacağımı taahhüt ediyorum.

Sosyal medya üzerinden özel günlerde bazı projelerimizi sizlerle paylaşmıştım.

“ÖNCELİGİMİZ EĞİRDİR GÖLÜMÜZ OLACAK”

'Geçmişi bilmeden geleceğin haritası çizilmez’ Malumunuz bilindiği üzere gölümüzde yaşanan su çekilmeleri kritik seviyelere gelmiş durumda, Su kaynaklarımızı daha kullanışlı hale getirerek ilçemizde tarımın daha iyi bir seviyeye gelmesi odaklı çalışmalarımız olacak.

 İlçemiz geçiş güzergahında ki alanların sosyal donatılar eşliğinde konaklama, dinlenme, alışveriş ve gezi amaçlı kullanılmasını sağlayacak projelerimiz olacak.

Yeni rekreasyon alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, ilçe sakinlerimizin kullanımına sunulacak parklar ile birlikte tarihimize sahip çıkarak, eski evlerimizin ve eserlerin korunmasına ve geliştirilmesine yönelik Bakanlıklarlar nezdinde girişimlerimiz olacak.

Gençlerimize, kadınlarımıza, engelli vatandaşlarımıza ve yaşlılarımıza yönelik uzun soluklu projelerimizi hayata geçireceğiz.

Eğirdir Belediyesi hizmet binamızın vatandaşımıza daha konforlu ve kaliteli bir hizmet vermesi için çalışmalarımız olacak.

Kısacası;

Vatandaşımızın bize ihtiyaç duyduğu her alanda kapsamlı projelerimiz olacak.

Bu vesileyle yaklaşan yerel seçimlerin ilçemize, vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerime sevgi, saygılarımı sunuyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap