Zafer Partisinden Basın Bildirisi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Zafer Partisinden Basın Bildirisi
Haberin Tarihi: 27.12.2023 16:13:09 - Okunma Sayısı:699 defa okundu.

Zafer Partisinden Basın Bildirisi

ZAFER PARTİSİNDEN BASIN BİLDİRİSİ

 

Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen 12 Asker için Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yaptı. 

Açıklama şöyle: "Türkiye Cumhuriyeti devletinde şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış Ayyıldızlı bayrağımız altında yaşayan değerli EĞİRDİR'liler.

Irak'ın Kuzeyinde hain bölücü terör örgütü mensuplarıyla gidilen çatışmada 12 Kahraman Vatan evladımızı daha şehit verdik.

Aziz Türk Milletinin mensupları ;

Bizler bugün sokaklarda rahatça dolaşabiliyor, evlerimizde huzur içinde uyuyabiliyorsak bunu gözlerini bile kırpmadan şahadete koşan Kahramanlara borçluyuz.

Onların vatan ve millet uğrunda yüklendikleri bu ağır sorumluluk ve fedakarlıkları karşısında bizlerin de yüklenmemiz gereken görevler bulunmaktadır.

Öncelikle Ülkemde Şehit haberlerinin normalleşmesini Şiddetle red ediyoruz,

Filistin için 3 gün yas ilan eden şanlı bayrağımızı yarıya indiren hükümet neden 12 Türk ve Müslüman kahraman evladımız şehit olduğunda yas ilan etmez bayrağımızı yarıya indirmez?

Şehitlik normal mi ? Bu kadar ucuz mu?

Filistin için Filistin bayrakları ile meydanlara inen Türk ve Müslüman olduğunu söyleyenler 12 kahraman evladımız şehit olduğunda neden Türk Bayraklarını alıp da meydanlara inmezsiniz? Sizler Türk evladı değil misiniz? Neyin sessizliğini yaşıyorsunuz?

Diyanet İşleri Başkanlığımız siz neredesiniz ille talimat almakla mı ŞEHİTLER için Salalar verip Kur’an tilavetleri camilerimizde okuyacaksınız?

Sizleri şehitlerimiz için duaya –Kur’an tilavetleri okumaya davet ediyorum.

Okullarda dahil birçok alanda FİLİSTİN için yardım kampanyaları başlatanlar 12 Şehidimiz ve diğer şehitlerimizin yoksul aileleri için neden harekete geçmez neden onlar için yardım faaliyetlerinde bulunmazsınız ?

Sorgulanması gereken bir çok husus bulunmaktadır. Neden şehitlerimize gereken imtina gösterilmez zira şehitlik bu ülkede normal bir hale getirilmiştir. Televizyonlarda birkaç dakikalık haber ve şehit defini haberleri. Gencecik kahraman evlatlarımızın değeri bu olmamalı biz Zafer PARTİSİ olarak buna müsaade etmeyeceğiz.

12 Şehidimizden sonra bir kez daha sorgulanması gereken bir husus da 15 Temmuz fetö operasyonlarından sonra kapatılan Askeri Hastaneler sorunudur. TSK'nin içinde bulunduğu durumdan da görüleceği üzere Asker Hastaneleri mutlaka yeniden açılmalı Askeri Tabibler yeniden görevlerine dönmelidir. Bir hata yaptınız bu hatadan dönün ve Asker Hastanelerini yeniden açın.

Şehitlerimiz için yas ilan ederek şanlı bayrağımızı yarıya indirin camilerde salalar okuyarak Kur’an tilavetleri okutun.

Bugün aynı zamanda İstiklal Marşının yazarı büyük üstat şair Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıldönümüdür. Bu vesileyle Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anıyoruz. Allah bir daha bu ülkeye İstiklal marşı yazdırmasın."

Açıklamanın ardından Şehitlerimiz;

Tğm. Ramazan GÜNAY

P.Uzm. Çvş. Mehmet SERİNKAN

P.Uzm. Çvş. İsmail YAZICI

P.Uzm. Çvş. Abdülkadir İYEM

P.Uzm. Çvş. Ahmet ARSLAN 

P.Söz. Er Yasin KARACA

P.Söz. Er Çağatay Erenoğlu

P.Söz. Er Emre TAŞKIN

P.Söz. Er Semih YILMAZ

P.Söz. Er. Kemal ARSLAN

P.Söz. Er. Cebrail DÜNDAR

P.Söz. Er.Enis BUDAK ve

Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız okunarak, Şehitlerimiz için dua edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap