Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı  Aydın Ünal’a Suç Duyurusunda Bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı  Aydın Ünal’a Suç Duyurusunda Bulundu
Haberin Tarihi: 5.1.2024 16:39:15 - Okunma Sayısı:1471 defa okundu.

Katıldığı bir canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Zafer Partililer hakkında çok ağır ithamlarda ve hakaretlerde bulunan Aydın ÜNAL’a Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı, Eğirdir Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu.

Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı  Aydın Ünal’a Suç Duyurusunda Bulundu

Katıldığı bir canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Zafer Partililer hakkında çok ağır ithamlarda ve hakaretlerde bulunan Aydın ÜNAL’a Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı, Eğirdir Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu.

Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Aydın Alper Taşkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti Devletinde aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış topraklarda yaşayan değerli Eğirdirli Hemşehrilerim.

Türk olmanın, Atatürk izinde Türk milliyetçisi olmanın bunu dillendirmenin suç olduğu bir dönemden geçiyoruz.

Maalesef onlarca şehit verilirken susanlar, güya Filistin’e destek yürüyüşü altında Hilafet naraları atmaktadırlar ve bu suç sayılmaz iken yumruk atan (tasvip etmiyorum) milliyetçi son sınıf öğrencisi tutuklanırken ona tokat atan hakkında hiçbir işlem yapılmadan salıveriliyor. Geldiğimiz nokta tam bu iken Aydın ÜNAL isimli şahıs TVNET programına çıkarak Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit ÖZDAĞ ve teşkilatlarında görevli bizleri aşağılayıcı, ötekileştirici 2.sınıf insan statüsüne koyarak ağır hakaretlerde bulunmuştur. Peki Aydın ÜNAL kimdir:

1970 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi, ODTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü ve Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Öğretmenliği bölümlerinde okudu. Yörünge, Belde, Ülke, İkindi Yazıları, Hece, Tezkire gibi yayınlarda yazdı. Hak-iş Basın danışmanlığı, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı Danışmanlığı, Başbakanlık müşavirliği, Başbakan Başmüşavirliği ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevlerinde bulundu. 25 ve 26. Dönemlerde Ankara Milletvekili seçildi. TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu ve NATO PA Üyeliklerinde bulundu. TBMM Filistin ve Lübnan Dostluk Grubu Başkanlığı yaptı. Halen TÜBİTAK Yönetim Kurulu Üyesi. Evli, 1 çocuk babası.

Güya tahsilli bu zat  bizlere hakaret etme cüretini kim veya kimlerden almaktadır. Şayet Türk ve Atatürk kelimelerinden bu kadar rahatsız ise rahat edeceği topraklara gitsin.

Ben Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanı olarak ve yönetimimle birlikte bu gün bu şahıs hakkında Eğirdir Cumhuriyet Savcılığına suç duyurunda bulunduk. Umarım Adalet gerçek manada tecelli eder bu zat hak ettiği cezayı alır.

Bizler Atatürk izinde ailemizi ve yurdumuzu savunmaya devam edeceğiz saygılarımla.”

  1. Üyesi olduğum Zafer Partisinin üyelerine ve dolayısıyla şahsıma karşı işlediği HAKARET suçu dolayısıyla şikayetçi olduğumu bildirir, şüpheli Aydın ÜNAL isimli şahıs hakkında hakaret suçundan KAMU DAVASI AÇILMASINA,
  2. Üyesi olduğum Zafer Partisinin üyelerine ve dolayısıyla şahsıma karşı işlediği HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK suçu dolayısıyla şikayetçi olduğumu bildirir, şüpheli Aydın ÜNAL isimli şahıs hakkında TCK md.216 uyarınca halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçundan KAMU DAVASI AÇILMASINA,

Karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.   05.01.2024                                                                                                                                                                                     

Aydın Alper TAŞKAN

 

 

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    5.1.2024 18:07:01
    Sizleri aşagilamasina gerek yok ki
Yorum Yap