ŞEHİT ERBAŞ UĞUR YILDIZ VE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞEHİT ERBAŞ UĞUR YILDIZ VE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Haberin Tarihi: 10.9.2015 16:54:00 - Okunma Sayısı:2421 defa okundu.

Geçtiğimiz gün Hakkari Dağlıca'da meydana gelen hain saldırı ve son zamanlarda yaşanan terör saldırıları sonrasında şehit verilen Şehit 16 askerden biri olan Uzman Erbaş Uğur Yıldız'ın annesinin yaşadığı Isparta Mehmet Tönge mahallesinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

ŞEHİT ERBAŞ UĞUR YILDIZ VE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

 

            Geçtiğimiz gün Hakkari Dağlıca’da meydana gelen hain saldırı ve son zamanlarda yaşanan terör saldırıları sonrasında şehit verilen Şehit 16 askerden biri olan Uzman Erbaş Uğur Yıldız’ın annesinin yaşadığı Isparta Mehmet Tönge mahallesinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

            Programda Isparta Valisi Vahdettin Özkan ve Eşi Dr. Ruhan Özkan, Şehidin annesi Gülbahar Çelikel ve diğer yakınlarına bir kez daha başsağlığı dilediler.

            Şehidin annesinin evinin önüne kurulan taziye çadırında ilk olarak Mevlid-i Şerif,  okunurken program Kuran-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimiz adına yapılan dualarla sona erdi.

            Mevlid-i Şerif Programına Isparta Valisi Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, İl Jandarma Komutanı J. Albay İsmail Cömert, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, daire müdürleri yanısıra mahalle halkı yoğun katılım gösterdi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap