Iyaşpark'ta Isparta Tanıtım Günleri başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Iyaşpark'ta Isparta Tanıtım Günleri başladı
Haberin Tarihi: 12.9.2015 09:32:00 - Okunma Sayısı:2090 defa okundu.

Sosyal sorumluluk projesi olarak Marka Medya Yayıncılık ve Iyaşpark AVM tarafından organize edilen etkinlikte Isparta ilçelerinin kültürel etkinlikleri ve öne çıkan değerleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Iyaşpark’ta Isparta Tanıtım Günleri başladı

 

            Sosyal sorumluluk projesi olarak Marka Medya Yayıncılık ve Iyaşpark AVM tarafından organize edilen etkinlikte Isparta ilçelerinin kültürel etkinlikleri ve öne çıkan değerleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde ilk olarak Yenişarbademli belediyesiyle start verilmişti. Bu hafta da yine doğal güzellikleri ve tarihi ile adından sıkça söz ettiren Isparta’nın Gönen ilçesini tanıtan stantlar Iyaşpark’ta yerlerini aldı. Belediye Başkanı Ahmet Doğan yaptığı açılış konuşmasında Gönen’in bilinmeyen birçok doğal güzelliğe sahip olduğunu, bu tanıtım günlerinde kısmen de olsa bu güzellikleri halkımıza aktarmaya çalışacaklarını söyledi.

            Isparta tanıtım günleri standında Gönen ilçesinin doğal güzelliklerinin ve tarihi eserlerinin fotoğraflandırıldığı birbirinden güzel tabloların yanı sıra bölge halkı kadınlarının el emeği göz nuru hediyelik eserleri de sergiliyor. Tanıtım günleri standı Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde dün açıldı, 13 Eylül Pazar tarihine kadar devam edecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap