EVLİLİK KREDİSİ DOLANDIRICILIĞINA DİKKAT

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EVLİLİK KREDİSİ DOLANDIRICILIĞINA DİKKAT
Haberin Tarihi: 13.2.2024 15:18:15 - Okunma Sayısı:272 defa okundu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü, sahte – asılsız evlilik kredisi dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları yönünde vatandaşları uyardı.

EVLİLİK KREDİSİ DOLANDIRICILIĞINA DİKKAT

Isparta Emniyet Müdürlüğü, sahte – asılsız evlilik kredisi dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları yönünde vatandaşları uyardı.

Emniyet Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan duyuru şöyle: “10.02.2024 tarih ve 8166 sayılı AİLE VE GENÇLİK FONU YÖNETMELİĞİ’nin Resmi Gazetede yayınlanması ile birlikte pilot olarak deprem bölgesinden başlanacak olan yeni evlenecek gençlere ve proje karşılığı kredi desteği kapsamında; Aile ve Gençlik Fonu başvurularının 15 Şubat’tan itibaren https://www.aile.gov.tr olan resmi internet sitesinde açıklanacak ve başvurular buradan yapılacaktır.

Aile ve Gençlik Fonu’na kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlarımızın;

Resmi internet sitesi olan https://www.aile.gov.tr üzerinden işlemleri yapacağı,

İnternet sitesine giriş esnasında resmi internet sitesi olup olmadığının kontrol edilmesi, Resmi internet sitesi ve resmi kaynaklar dışında herhangi bir kişiye, sahte internet sitesine veya sahte sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalara ve paylaşımlara itibar edilmemesi,

Vatandaşlarımızın dolandırıcılık vb. suçlardan mağduriyet yaşamaması adına, sahte internet siteleri veya sahte sosyal medya hesapları üzerinden herhangi bir başvuru yapılmaması, yalnızca yukarıda belirtilen resmi internet sitesinden işlem yapmaları önemle rica olunur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap