Ispartalı 146 Şehidin fotoğrafları 2024 Takviminde yerlerini aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ispartalı 146 Şehidin fotoğrafları 2024 Takviminde yerlerini aldı
Haberin Tarihi: 16.2.2024 12:24:28 - Okunma Sayısı:286 defa okundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı  Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek Başkan Mustafa Baş’a hem yeni yerin hem de yeni dönemin hayırlı olması dileklerinde bulundu. 

Ispartalı 146 Şehidin fotoğrafları 2024 Takviminde yerlerini aldı

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezine ziyaretler aralıksız sürüyor. Bu çerçevede Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı  Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek Başkan Mustafa Baş’a hem yeni yerin hem de yeni dönemin hayırlı olması dileklerinde bulundu. 

YENİ YERİNİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Ziyaret sırasında görüşlerini dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Savcı, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezinin çok güzel bir mekan olduğunu belirterek, “Burası hem basın camiasına hem de Isparta’ya hayırlı olsun. Bizler de 3 yıl öncesinde Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in sayesinde Fatih Mahallesinde güzel bir mekana kavuşmuştuk. Şuanda Isparta’nın toplam şehit sayısı 146’dır. Derneğimize kayıtlı 135 asil ve 45 fahri üyemiz bulunuyor” dedi.  

Ziyaret sırasında Başkan Savcı, üzerinde Ispartalı 146 aziz şehidimizin fotoğraflarının yer aldığı 2024 takvimini IGC Başkanı Baş’a sundu.Dernek Başkanı Ali Savcı şehitler takviminin Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nden temin edilebileceğini belirtti.

DERNEĞİMİZİN GENEL KURULUNU 17 ŞUBAT GÜNÜ YAPACAĞIZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Savcı, 3 yıllık dönemi tamamladıklarını belirterek bu nedenle derneğin genel kurulunu 17 Şubat Cumartesi Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştireceklerini belirtti. Savcı, genel kurula kalabalık bir davetli topluluğunun yanı sıra dernek üyelerinin katılacağını belirtti.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da nazik ziyaretlerinden dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul e Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Savcı’ya teşekkür ederek, “Isparta Basını olarak her zaman şehit aileleri ile gazi ve ailelerinin yanındayız. Şehit aileleri, şehitlerimizin bize emanetidir, her türlü katkı ve desteğe hazırız” dedi.

Ziyaret daha sonra sohbet ve fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

 

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap