Eğirdir CHP Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir CHP Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı
Haberin Tarihi: 1.3.2024 17:32:54 - Okunma Sayısı:829 defa okundu.

“Eğirdir’de Gelecek Değişimle Gelecek”

Eğirdir CHP Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

“EĞİRDİR’DE GELECEK DEĞİŞİMLE GELECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Necati Savaş'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

CHP Eğirdir Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı 1 Mart 2024 Cuma günü saat 14:30 da Çınaraltı Meydanında, Isparta Milletvekili Yalım Halıcı ve Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan'ın katılımlarıyla gerçekleşti.  

“Gençlikle Gelen Değişim, Eğirdir’in Yarını İçin Yola Çıkıyoruz” mottosuyla Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yapan Eğirdir Belediye Başkan Adayı Necati Savaş: “CHP’li arkadaşlarımla beraber tüm Eğirdir gönüllüleriyle Eğirdir ittifakı kurmaya geliyorum. Eğirdir ve tüm yurttaşlarımızı bu kutlu yürüyüşe davet ediyorum” diyerek Eğirdir’li hemşehrilerinden destek istedi.

CHP Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başladı.

Daha sonra  protokol konuşmaları yapıldı.

ŞENOL: “BÜYÜKŞEHİRLER İLE İŞBİRLİĞİ YAPILACAK”

Açılışta ilk olarak konuşma yapan CHP İl Başkanı Vedat Şenol, "İstanbul, İzmir, Ankara belediyeleri hem Isparta’da hem de ilçelerinde işbirliği yapılacak” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü: “Eğirdir CHP için çok önemli bir ilçedir. Geçmiş dönemlerde CHP’nin Belediyede söz sahibi olmasına rağmen son dönemlerde başarısız olduğumuz süreçleri yaşadık. Ama ben inanıyorum ki Necati Savaş kardeşimizle Isparta’da, Eğirdir’de ve diğer ilçelerde CHP’nin belediyecilik uygulamalarını yaşayacağız. Necati Savaş ve arkadaşlarına çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi çok önemli bir partidir. Cumhuriyeti kuran bir parti ve her ilde her ilçede izleri olan bir partidir. Geçmiş dönemden beri Cumhuriyetin bütün değerlerine sahip çıkmış ve bugüne kadar bütün bunları uygulamaları yapmış bir partidir. Biz özellikle Isparta Merkez, Eğirdir, Yalvaç, Şarkikaraağaç, Aksu, Yenişarbademli, Keçiborlu, Uluborlu'da hep aday çıkardık ve çok iddialıyız. İnşallah 31 Mart’taki seçimlerde en az 5 ilçede belediyeyi alıp başarıya ulaşacağız.

İktidarın baskılarından kurtulmamız lazım. 22 yıldır süren bu baskı bitsin artık. CHP Belediyesi ile İstanbul, İzmir, Ankara belediyeleri ile hem Isparta’da hem de ilçelerinde işbirliği yapılacak. Hiçbir belediyemiz öksüz kalmayacak. Büyük illerin destekleri alınacak. Bu anlamda Isparta ve ilçelerinde özellikle de Eğirdir’de bu başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

CHP İLÇE BAŞKANI MURAT YILMAZ: “EĞİRDİR’DE DEĞİŞİM, SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK İLE BAŞLAYACAK.”

Daha sonra bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz: “Eğirdir’de değişim, sosyal demokrat belediyecilik ile başlayacak” diyerek "çıktığımız bu yolda adayımız Necati Savaş kardeşimize başarılar diliyorum. Eğirdir tarihiyle, doğasıyla Allah’ın bize bahşettiği dünyanın en güzel yerlerinden biridir. Burada doğup büyümenin ve yaşamanın sonucunda CHP olarak Eğirdir’i en güzel bir şekilde biz yöneteceğiz. Herkesin Belediye başkanı olacak değişim gençlikle gelecek sloganıyla yola çıkan Necati Savaş ve ekibine başarılar diliyorum." dedi.

MİLLETVEKİLİ HALICI: “EĞİRDİR, TÜRKİYE’DE DEĞİL DÜNYADA TANINAN BİR İLÇE HALİNE GELDİ”

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı,  açılışta yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Heyecanlı olduğunu belirten Halıcı: “…Bugün ben de çok heyecanlıyım. İl Başkanı olduğum dönemde Eğirdir ilçe örgütümüz ile en iyi çalıştığımız örgütlerimizden biriydi. Bu genç arkadaşımızı aday olarak çıkardılar. Yanında yine genç arkadaşlarımız, kardeşlerimiz var. Öncelikle hepsine tek tek başarılar diliyorum. Eğirdir bizim için çok önemli. Eğirdir bizim için çok kıymetli. Yıllardır Eğirdir’in her türlü sorununda elmasında, gölünde diğer problemlerinde sesimizi yükseltmeye ve duyurmaya çalıştık. Bunu hep beraber başardık.Eğirdir, artık sadece Türkiye’de değil dünyada tanınan bir ilçe haline gelmiştir. İtalya’nın Como Gölü varsa Türkiye’de de Eğirdir Gölü var. Bugün Eğirdir Gölünü korumak, kollamak, saklamak, yeni nesillere aktarabilmek için büyük bir mücadele içerisindeyiz. Bu sebeple de yerel yönetimlerde de başarı olmamız gerekiyor. CHP son seçimlerin Isparta’da ikinci partisidir. Aynı şekilde Eğirdir’de oyumuzu çok yükselttiğimiz üçüncü ilçedir ve Eğirdir’de de ikinci partiyiz. CHP olarak bu yarışın içerisindeyiz. Millet ittifakı artık olmayabilir ama size bir müjdem var. Başka bir ittifak var. Nedir bu “Türkiye İttifakı.” Eğirdir’de Necati Savaş ile Isparta’da Atakan Yazgan ağabeyimizle Türkiye ittifakı yapacağız.  Artık gençlere, vizyonel arkadaşlara, kıymetli büyüklerimize bir yol açma zamanı gelmiştir. Bu uyumla, bu birliktelikle hep beraber Isparta’da dalga dalga bütün ilçelere yayacağız. İnşallah 31 Mart seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkacağız. Lütfen motivasyonunuzu, enerjinizi kaybetmeyin. Isparta CHP Türkiye ittifakıyla beraber tarih yazmaya hazırdır” diye konuştu.

SAVAŞ: “BİR KOLTUĞA DEĞİL, MİSYON İÇİN KOLTUĞA OTURDUM”

Konuşmalarını yapan için kürsüye davet edilen CHP’nin genç adayı Necati Savaş tezahüratlar eşliğinde konuşmasını yaptı.

Necati Savaş konuşmalarında şunları ifade etti: “Değerli Eğirdir halkı bugün burada sizlere hitap etmekten büyük onur ve gurur duyuyorum. Eğirdir’e olan sevgim ve bağımlılığım sayesinde bu güzel şehrimizi daha güzel yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayım. Ben hayatım boyunca bir koltuğa değil, bir misyona aday oldum. Bu misyon; Eğirdir’in yeni bir siyaset ve yeni bir yönetim anlayışına kavuşma misyonudur. Eğirdir’de güçlü sosyal belediyeciliği yeniden tesis etmek öncelikli hedefimizdir. Eğirdir tarihinden aldığımız mirasla doğal güzellikleriyle ve kültürel dokusuyla benzersiz bir şehirdir. Ancak karşı karşıya olduğumuz bir takım zorluklar var. Ve bu zorlukları çözmek için birlikte çalışmak zorundayız. Artık tarihi sorumluluğu üstlenmenin şanlı bir mücadelenin zaferle taçlandırılmasının vakti gelmiştir. Allah’ın izni, milletin takdiri ile Eğirdir’imizin yükseliş dönemi olacak. Eğirdir’imizi sevgiyle, dürüstlükle, ahlakla yöneteceğiz” dedi.

Eğirdir’e yapacakları projelerden de bahseden CHP Belediye başkan Adayı Necati Savaş; “Ben Eğirdir’i alternatif turizm cenneti yapmak için yola çıkıyorum. Ben bu yola gölümüzü kurtarmak için çıkıyorum. Ben bu yola temiz su kaynakları sağlamak için çıkıyorum. Ben bu yola sahipsiz kalan Eğirdir’e sahip çıkmak için çıkıyorum. Ben bu yola Eğirdir halkına eşit hizmet götürmek için yola çıkıyorum. Ben bu yola Eğirdir’i savunmak  için yola çıkıyorum. Ben bu yola Eğirdir’i ev sahibi yapmak için yola çıkıyorum. Belediye başkanı seçildiğim takdirde  öncelikli ilk hedefim Eğirdir’i daha temiz, daha yeşil ve sağlıklı bir şehir haline getirmektir. Çevre dostu projelerimizle, sürdürülebilir uygulamalarla Eğirdir’in doğal kaynaklarını koruyacak ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakacağız. Eğirdir kültürel, spor ve sanat alanlarında daha geniş imkanlar sunulacak gençlerimiz ve çocuklarımızla potansiyellerini geliştirmeleri için yardımcı olacağız. Toplumsal dayanışmayı teşvik ederek Eğirdir halkının herkesi kucaklayacak projeleri hayata geçireceğiz. Ekonomik kalkınma ve istihdam destekleri ile şehrimizin refah düzeyini arttırmayı hedefliyorum. Yerel esnafımızı destekleyerek onların işyerlerini geliştirmelerine yardımcı olacağız. Böylece Eğirdir’in ekonomik seviyesini daha da yukarıya taşıyacağız. Eğirdir’i daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Ben elimden gelenin en iyisini yaparak Eğirdir halkının güvenini boşa çıkarmayacağım. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Bütün ümidim gençliktedir.” Eğirdir gençliğiyle, kadınıyla, erkeğiyle, işçisiyle, esnafıyla bir bütün olarak omuz omuza daha aydınlık geleceği inşa etmek için çalışacağım. CHP’li arkadaşlarımla beraber tüm Eğirdir gönüllüleriyle Eğirdir ittifakı kurmaya geliyorum. Eğirdir ve tüm yurttaşlarımızı bu kutlu yürüyüşe davet ediyorum. Birlikte çalışarak Eğirdir’i daha güzel yarınlara hazırlayacağız, Eğirdir’de gelecek, değişimle gelecek” dedi.

Konuşmaların ardından CHP’nin seçim koordinasyon merkezi alkışlarla açıldı. Başkan Adayı Necati Savaş, misafirleriyle tek tek ilgilenerek seçim startını verdi.

-EMEL TURAN KARTAL-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap