Isparta'da 2024 Tanıtım Ve Turizm Faaliyetleri Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta'da 2024 Tanıtım Ve Turizm Faaliyetleri Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 8.3.2024 13:16:05 - Okunma Sayısı:249 defa okundu.

Isparta İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu 10. Toplantısında 2024 Yılı Faaliyetleri Ele Alındı

ISPARTA'DA 2024 TANITIM VE TURİZM FAALİYETLERİ TOPLANTISI YAPILDI

 

Isparta İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu 10. Toplantısında

2024 Yılı Faaliyetleri Ele Alındı

 

Isparta'nın tüm paydaşlarının tanıtıma ilişkin yürüttükleri faaliyetlerde koordinasyon sağlamak, kaynakların etkin ve verimli kullanımını teşvik etmek, sürdürülebilir destinasyon yönetimi ve pazarlama organizasyonu modeli oluşturmak ve destinasyonun dijital dünyada görünür kılınması amacıyla kurulan ve Isparta Valisi Aydın Baruş'un başkanlık ettiği İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu 10. Toplantısı yapıldı.

 

2024 yılında gerçekleştirilecek faaliyetlerin değerlendirildiği İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında (ITSO) gerçekleştirildi. Toplantıya Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Üyeleri, TGA Destinasyon ve Tema Müdürü ile Destinasyon ve Tema Uzmanları ve "Alt Çalışma Grupları" Başkanları katıldı.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Isparta’nın tanıtımı adına gerçekleştirilen Faaliyetler Sunumu ile Çalışma Planında Yapılan ve Yapılacak İşlerin Değerlendirilmesi sunumu, ilimizin turistik destinasyonlarının gelişimi, turizm potansiyeli barındıran alanların tespiti, bu alanların sosyal medyada ve diğer tanıtım mecralarında etkin bir şekilde yer almasını sağlamak üzere oluşturulan "Alt Çalışma Grupları" Temsilcilerinin toplantı raporları sunumları, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahreddin GÖZGÜN tarafından Kirazlıdere ve Andık Deresi düzenleme çalışmaları sunumu, Turizm Geliştirme Ajansı Uzmanlarımız tarafından Isparta İli Faaliyet Raporu sunumları gerçekleştirildi.

 

Sunumların ardından üyelerin ve paydaşların 2024 yılında gerçekleştireceği tanıtım ve turizm etkinlikleri kurul çalışma takvimine eklenip kurul üyeleri Isparta’nın tanıtımı ve geliştirilmesi adına görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap