CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Necati Savaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Necati Savaş,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 8.3.2024 14:28:02 - Okunma Sayısı:489 defa okundu.

Savaş: "Birlikte daha yaşanabilir bir Eğirdir için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Necati Savaş,

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir Belediye Başkan Adayı Necati Savaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretinden ardından bir açıklama yapan Savaş; "Sayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ankara Meyve Sebze Toptancı Hali’nde görüşüp, makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik için el ele olduğumuzu ifade ettik.

Eğirdir Belediye Başkanı adayı olarak yola çıktığımız bu önemli süreçte, halkımızın sesi olmaya ve şeffaf yönetim anlayışımızla fark yaratmaya hazırız.

Görüşme, belediyecilik hizmetlerinin doğru ve akılcı planlama ile nasıl yapılması gerektiği hususunda fikir alış verişinde bulunularak gerçekleştirilmiştir.

Sayın başkan Eğirdir halkının yararına geliştirilecek projelerde destek vererek işbirliği içerisinde fayda sağlamaya hazır olunduğuna sözlerinde yer verirken tüm Eğirdir halkına selamlarını iletti.

Sayın Mansur Başkana ifade etmiş olduğu iyi niyet ve nazik davranışından ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Birlikte daha yaşanabilir bir Eğirdir için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap