Ak Parti Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı
Haberin Tarihi: 10.3.2024 16:11:49 - Okunma Sayısı:565 defa okundu.

"EĞİRDİR GELECEK 5 YILDA ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK!"

"EĞİRDİR GELECEK 5 YILDA ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK!"

Ak Parti Türkiye Yüzyılı Eğirdir Vizyon Projeleri ve Aday tanıtım toplantısı, lsparta milletvekilleri Osman Zabun, Mehmet Uğur Gökgöz, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Ak Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Özer, İl genel Meclis üyesi adayları, Belediye Meclis üyesi adayları, Ak Parti Sarıidris Belediye Başkan adayı Osman Özdemir, Meclis üyesi adayları ve binlerce Eğirdirli hemşehrimizin çoşkulu katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa aziz şehitlerimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının,1 dakikalık saygı duruşu ile anılması ve İstiklal Marşının okunması ile başlanıldı.

İstiklal Marşı'nın ardından, İl genelinde derece alan Eğirdir Halk oyunları ekibi, izleyenlere muhteşem Halk Oyunları gösterisi sundular.

Gösterinin ardından, Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Süleyman Tezcan günün anlamına istinaden açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Eğirdir İlçe Başkanı Süleyman Tezcan'ın konuşmasının ardından Türkiye Yüzyılı Eğirdir Vizyon Projelerinin sinevizyon gösterimine geçildi. Projelerin izleyenler tarafından beğeni ile izlendiği ve çoşkulu bir şekilde alkış aldığı görüldü.

Sinevizyon gösterisinin ardından, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: “Ülkemiz son 5 yılda geçirmiş olduğu pandemi ve birçok felakete rağmen, Eğirdir için merkezi yönetim tarafından milletvekillerimizin, bakanlarımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da desteği ile 950 Milyon TL tutarında yatırım aldı.

Projeleri tamamlanmış, kısa vadede hayata geçirilecek; başta Eğirdir Gölü’nün su potansiyelinin artırılması ve Boğazova sulaması projesi, Eğirdir’in tüm mahallerinin doğalgaza kavuşması ve alt yapı yatırımlarının yenilenmesi gibi Eğirdir'in hayati önemdeki projelerinin devam etmesi için, yeni dönemde Ak Belediyeciliğin Eğirdir'de bayrağının dalgalanacağından hiç şüphe yoktur. Mustafa Özer kardeşimin, genç dinamik ve tecrübeli kadrosu ile yeni dönemde Eğirdir’e güzel hizmetler yapacağına güvencim tamdır ve her zaman da desteğim sonsuzdur."

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün ardından konuşma yapan Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer  konuşmalarında; "Değerli hemşehrilerim, Geçmiş 5 yıl içerisinde, pandemi ve deprem gibi ülkemizi derinden sarsan hadiseler atlattık. Bu hadiseler vatanımızı ve milletimizi manevi olarak derinden sarsmıştır. Bu vesile ile, depremde ve pandemide vefat eden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Yaşadığımız bu zor süreçte, ilçemize ve ilimizde gerçekleştirmiş oldukları yatırımlardan ötürü öncelikle değerli milletvekillerimize ve başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 

Değerli hemşehrilerim, bugün bizim için gerçekten çok önemli bir gün… Değerli ekibimle aday adaylık sürecinin de içinde olduğu 6 aylık bir dönemde, her bir hemşerimizin güzel memleketimizle ilgili,  görüş ve önerilerini dikkate alarak, değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte, ilmek ilmek dokuyarak memleketimizle ilgili vizyon projelerimizi hazırladık.

Projelerimizin özünde; sevgi var, emek var, yaşam var, sosyal belediyecilik var, siz değerli hemşerilerimin ta kendisi var, Eğirdir var ve can damarımız Eğirdir gölü var. 

Biz ekibimizle birlikte, bu şehirde yapacağımız güzel hizmetlerimiz ve eser siyasetimiz ile  anılacağız, kalplerine gönülden köprü kurduğumuz kimsesizlerin hayır duaları ile anılacağız, yaşlı amca ve teyzelerimizin, analarımızın hayır duaları ile anılacağız, çocuklarımızın ve gençlerimizin sevgisini alacağız, en önemlisi de bütün hemşerilerimizi ayırmadan, ayrıştırmadan kucaklayarak yüreğimizdeki Eğirdir aşkını şehrimizin caddelerine, sokaklarına, meydanlarına köylerine nakşederek anılacağız. 

Eğirdir için hazırlamış olduğumuz, Türkiye Yüzyılı Eğirdir Vizyon projelerimizi hayata geçirmek için, genç, dinamik, güçlü ve deneyimli kadromuzla, Allah'ın izni, siz kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri değerli milletvekillerimiz ve saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın desteğiyle hayata geçirmek için, var gücümüzle gece gündüz çok çalışacağız, heyecanlıyız ve kararlıyız" diyerek sözlerini tamamladı.

Mustafa Özer'in ardından, Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun konuşmalarında, Eğirdir doğalgaz boru hattının 2024 yılı içerisinde Eğirdir'de olacağını ve tüm Eğirdir’e doğalgazın verileceğinin müjdesini verdi. Ayrıca bu ay içerisinde de Yazla Mahallesinin doğalgaz çalışmalarına başlanacağının müjdesini verdi. Zabun: “Eğirdir'e doğalgazı ancak Ak Belediyecilik getirebilir” dedi. Eğirdir gölünün Eğirdir için olmazsa olmazı olduğunu, iki yıldır DSİ Genel Müdürlüğü ve bakanlıklarla yapmış oldukları çalışmalar neticesinde Aksu'dan Eğirdir gölüne isale hattı ile su aktarılması projesinin ihaleye çıkarılarak başlatıldığını belirten Zabun ayrıca Eğirdir gölü çevresinde yer alan 4 büyük gölet projesinin yatırım planlarına alındığını, Darıderesi2 barajının da en kısa sürede hizmete geçeceğinin ve bu sayede Eğirdir gölünden su kullanımının çok çok azalacağını vurguladı. 

Eğirdir'i ve Isparta'yı ilgilendiren 2 yol projesinin de yatırım planı içerisine alındığını sözlerine ekleyen milletvekili Zabun Eğirdir'in Mustafa Özer ve ekibi ile gelecek dönemde Ak Belediyeciliği zirveye taşıyacaklarından hiç şüphesinin olmadığını ve Isparta milletvekilleri olarak Vizyon projelerinin gerçekleştirilmesi için,  gereken bütün destekleri vereceklerini ifade etti.

Son olarak Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz konuşma yaparak, "Eğirdir elma ihracatında kanal geçişlerinin orada yaşanan güvenlik sıkıntılardan ötürü artmasından dolayı lojistik maliyetlerinin çok arttığını ve bu nedenle ihracatta azalma olduğundan bahsetti

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, müstahsillere bu konuda bir müjde vererek Mısır'la elma ihracatı konusunda güzel gelişmelerin yaşanacağını ve Eğirdirli hemşerilerimizin soğuk hava depolarında bulunan elmalarının Milli Savunma Bakanlığı'na satışlarının gerçekleşeceğini söyledi.

Gökgöz, Eğirdir'de Mustafa Özer’in Ak Belediyecilikle genç ve dinamik kadrosuyla büyük başarılara imza atacağına inancının tam olduğunu ve gereken her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından binlerce hemşehrimizin çoşkusuyla program sona erdi. Program sonunda, Gerçek Belediyecilik için, Eğirdir'li hemşehrilerimizin, Mustafa Özer ve ekibine güven duyduğu görüldü.

-Ak Parti Basın

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap