Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta'ya Geliyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta'ya Geliyor
Haberin Tarihi: 18.3.2024 16:28:49 - Okunma Sayısı:3062 defa okundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Mart 2024 Çarşamba günü Isparta’ya geliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ISPARTA'YA GELİYOR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Mart 2024 Çarşamba günü Isparta’ya geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda Ispartalılarla buluşacak.

AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 Mart Çarşamba günü 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında düzenleyeceği miting saatinin 13.30 olarak belirlendiğini söyledi. “Hasret Bitiyor” notu ile paylaşan Başkan Cem Er, tüm Ispartalıları mitinge davet etti.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Öte yandan Isparta'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 Mart Çarşamba günü saat 13.30'da gerçekleştireceği miting için hazırlıklar başladı. Isparta Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde yoğun güvenlik önlemleri alarak, bariyerlerle donattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Isparta mitinginde halka seslenecek. Mitingin 15 Temmuz demokrasi meydanında saat 13.30'da düzenlenecek.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ EN ÜST SEVİYEDE

Isparta Emniyet Müdürlüğü, güvenlik önlemlerini en üst seviyede tutarak, miting alanı çevresine bariyerler yerleştirdi. Meydan güvenlik güçlerinin kontrolü altında olacak. Ayrıca, miting alanına girişlerde kontroller ve metal dedektörleri gibi güvenlik önlemleri uygulanacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap