DP Belediye Başkan Adayı Şengöl ve Ekibi Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıl Dönümü Anma Programı’na Katıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DP Belediye Başkan Adayı Şengöl ve Ekibi  Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıl Dönümü Anma Programı’na Katıldı
Haberin Tarihi: 18.3.2024 17:29:01 - Okunma Sayısı:490 defa okundu.

Şengöl: "Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, zaferimizi bir kez daha gururla kutluyorum!"

DP Belediye Başkan Adayı Şengöl ve Ekibi

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 109’UNCU YIL DÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI’NA KATILDI

 

Demokrat Parti'nin Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl ve ekibi, Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Programı’na tam kadro katıldı.

Şengöl, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "Bugün; Türk milletinin ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünü kutluyor ve vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nün onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Cephanesi biten askerlerine karşı 19. Tümen Komutanı Mustafa Kemal Atatürk'ün -Süngü tak- emrini vererek yıllarca Türk Milletinin hafızasından silinmeyecek olan 'Ben size taarruz emretmiyorum. Ölmeyi emrediyorum!' sözleriyle; yenilmez sanılan güçlü orduların, ağır bir yenilgiye uğradığı büyük bir zaferdir, Çanakkale!

Silah, cephane, askerimiz yeterli olmasa da; Yahya Çavuşların kahramanca savaştığı yerdir, Çanakkale! Koca Seyit’in yalınız bir top mermisini değil, bir milletin kaderini sırtlandığı yerdir, Çanakkale! Çelikten bir saldırıya, etten bir siperdir Çanakkale!

Vatan aşkıyla, imanla dolu ordumuzdur, 57. Alaydır, kınalı Mehmettir, cefakar milletimizdir, Mustafa Kemal ATATÜRK’tür Çanakkale!

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, bu büyük zaferin bize öğrettiklerini unutmayarak, milletimizin birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlar inşa etmesi dileğiyle, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, zaferimizi bir kez daha gururla kutluyorum!" ifadelerini kullandı.

- DP Basın

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap