CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ISPARTALILAR İLE BULUŞTU...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ISPARTALILAR İLE BULUŞTU...
Haberin Tarihi: 20.3.2024 16:00:31 - Okunma Sayısı:483 defa okundu.

Erdoğan: "Enflasyon düştükçe bu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma fırsatı bulacağız"

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ISPARTALILAR İLE BULUŞTU...

Erdoğan: "Enflasyon düştükçe bu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma fırsatı bulacağız"

      Bugün Isparta'da düzenlenen mitinge katılmak üzere şehre gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 35 bin kişi karşıladı.

      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda binlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen'in konuşmasının ardından Erdoğan, kürsüye gelerek halka hitap etti. Erdoğan, mitinge 35 bin Ispartalı vatandaşın katıldığını ifade ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

     Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta mitingindeki konuşmasında sabit gelirliler ve emeklilere mesaj vererek, "Enflasyon düştükçe bu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma fırsatı bulacağız" dedi.

     Türkiye'nin ekonomik göstergelerinin iyi olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bugün de hayat pahalılığı ve sabit gelirli insanlarımızın refah kaybı ile sınanıyoruz. Allah'ın izni ile bunların da üstesinden geleceğiz. Programın sonuçlarını bu yılın ikinci yarısından itibaren görmeye başlayacağız. Enflasyon düştükçe bu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma fırsatı bulacağız. Bunun dışındaki palavralara inanmayın" dedi.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap