Başkanlar şehitlerimiz için başsağlığında bulundular

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkanlar şehitlerimiz için başsağlığında bulundular
Haberin Tarihi: 17.9.2015 09:20:00 - Okunma Sayısı:2376 defa okundu.

Terör olayları sonucu Şehit düşen güvenlik görevlilerimiz aziz ruhları anısına Şarkikaraağaç Jandarma Komutanı Üsteğmen Yaşar DOĞU ve İlçe Emniyet Müdürü Mahir YAVAŞ'a, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI, CHP Isparta Milletvekili adayı olan İzzet BEYDOĞAN, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk GÖKMEN, MHP İlçe Başkanı Mustafa ATILGAN, Belediye Meclis üyeleri Cemil ÇELİK ve Süreyya ORUÇ ile beraber başsağlığı ziyaretinde bulunarak şanlı bayrağımız takdim etti.

Başkanlar şehitlerimiz için başsağlığında bulundular

 

            Terör olayları sonucu Şehit düşen güvenlik görevlilerimiz aziz ruhları anısına Şarkikaraağaç Jandarma Komutanı Üsteğmen Yaşar DOĞU ve İlçe Emniyet Müdürü Mahir YAVAŞ’a, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI, CHP Isparta Milletvekili adayı olan İzzet BEYDOĞAN, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk GÖKMEN, MHP İlçe Başkanı Mustafa ATILGAN, Belediye Meclis üyeleri Cemil ÇELİK ve Süreyya ORUÇ ile beraber başsağlığı ziyaretinde bulunarak şanlı bayrağımız takdim etti.

            Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI ziyaret esnasında şu görüşlerde bulundu:

            “Son Günlerde Asker ve Emniyet Güçlerimize karşı, bölücü terör örgütü tarafından kalleşçe gerçekleştirilen saldırılar sonucu şehit düşen vatan evlatları tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Şarkikaraağaç’ta da derin yaralar açmıştır. Canını hiçe sayarak Vatanını koruyan evlatlarımıza, devlet görevlilerimize bir nebze destek olmak için Şarkikaraağaç olarak bir ziyarette bulunduk. Tüm siyasi parti liderlerimiz meclis üyelerimizle beraber Şanlı Al Bayrağımızı takdim ederek Başsağlığı diledik. Allah Güvenlik görevlerine kolaylık versin Şanlı Bayrağımız göklerde ebediyen dalgalansın.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap