ISPARTA’DAKİ HASTANELERDE YAKLAŞIK 1900 HEMŞİRE GÖREV YAPIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA’DAKİ HASTANELERDE YAKLAŞIK 1900 HEMŞİRE GÖREV YAPIYOR
Haberin Tarihi: 10.5.2024 11:41:58 - Okunma Sayısı:199 defa okundu.

THD Isparta İl Temsilcisi Helma Apaydın IGC Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek 12-18 Mayıs Hemşireler haftası hakkında bilgilendirme yaptı.

ISPARTA’DAKİ HASTANELERDE YAKLAŞIK 1900 HEMŞİRE GÖREV YAPIYOR

THD Isparta İl Temsilcisi Helma Apaydın IGC Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek 12-18 Mayıs Hemşireler haftası hakkında bilgilendirme yaptı.

12-18 Mayıs tarihlerinde kutlanacak olan Hemşireler haftası dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek Başkan Mustafa Baş ve Başkan Yardımcısı Hakan Yaman ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Çevikbaş’a dernek çalışmalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunan  THD Isparta İl Temsilcisi Helma Apaydın ve beraberindekiler hemşireler haftası programına ilişkin bilgi verdi.

Ziyarette THD Isparta İl Temsilcisi Helma Apaydın’ın yanı sıra yönetim Temsilcilik yönetim kurulu üyeleri Neslihan Batı ve Başak Özkale ile öğrenci temsilcileri Zehra Nur Yıldıran ve Sultan Uran’da hazır bulundu.

Geçtiğimiz aylarda hizmete giren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezinin hayırlı olması dileklerinde de bulunan THD Isparta İl Temsilcisi Helma Apaydın,  Gazetecilik mesleğini de kendi mesleklerine benzettiğini belirterek, “Sizlerde bizim gibi fedakarca gece gündüz demeden görev yapıyorsunuz” dedi. Türk Hemşireler Derneği Isparta Temsilciliğine üye hemşire sayısının yaklaşık 300 dolayında olduğunu belirten Apaydın Isparta genelinde hastanelerde görev yapan hemşire sayısının ise yaklaşık 1900 dolayında olduğunu ifade etti.

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Hemşireler haftası dolayısıyla İlimizde de çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerini belirten ve basını bu kutlamalara davet eden Apaydın, İsrail’in Gazzeye yönelik saldırıları nedeniyle bu yılki kutlamalarda balo etkinliğinin yer almadığını ifade etti.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da nazik ziyaretlerinden dolayı THD Isparta İl Temsilcisi Helma Apaydın ve beraberindekilere teşekkür ederek her zaman basın olarak hemşirelere destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. Ziyaret sırasında günün anısına THD Isparta İl Temsilcisi Apaydın tarafından Cemiyet Başkanı Baş’a kahve fincan takımı hediye edildi. Ziyaret karşılıklı sohbet ve fotoğraf çekimi ile  tamamlandı.

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap