SARIİDRİS'TE ELMA SEZONU DUALARLA BAŞLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SARIİDRİS'TE ELMA SEZONU DUALARLA BAŞLADI
Haberin Tarihi: 19.9.2015 17:28:00 - Okunma Sayısı:2307 defa okundu.

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, elma sezonunun başlamasıyla birlikte yeni sezonun bereketli geçmesi için mevlit okuttu.

SARIİDRİS’TE ELMA SEZONU DUALARLA BAŞLADI

 

            Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, elma sezonunun başlamasıyla birlikte yeni sezonun bereketli geçmesi için mevlit okuttu.

            Beldeye ve bölgeye hitap eden Sarıidris Soğuk Hava Deposunun yeni sezona hazır olduğunu belirten Belediye Başkanı Pala, “Elma sezonu başladı. Yeni sezon beldemize ve bölge halkımıza hayırlı olsun. Bugün burada hem 19 Eylül Gaziler günü hem de yeni başlayan elma sezonunun bereketli geçmesi için mevlit okuttuk. Okuttuğumuz bu mevlide iştirak eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bölge halkımız inşallah verimli bir elma sezonu geçirir” dedi.

            Soğuk Hava Deposunda yüzde 60 oranında bir yenileme yaptıklarını dile getiren Başkan Pala, “Yeni sezona başlamadan önce soğuk hava depomuzda tadilata gittik. Depomuzda bulunan forkliftlerinin haricinde depomuza 2 tane daha forklift kazandırdık. Ayrıca depomuzda bulunan 10 adet kapıyı yenileyerek hava sirkülasyonunu engelledik. Kapıları değiştirdikten sonra boya ve badanayla birlikte depomuzu yeni sezona hazır hale getirdik” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap