Ş.KARAAĞAÇ'TA MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ş.KARAAĞAÇ'TA MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR
Haberin Tarihi: 22.9.2015 10:02:00 - Okunma Sayısı:2155 defa okundu.

Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında gelen mezarlıklar, temizlenerek, daha güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

Ş.KARAAĞAÇ’TA MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

 

            Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında gelen mezarlıklar, temizlenerek, daha güzel bir görünüme kavuşturuluyor. Şarkikarağaç ilçesinde bulunan 3 adet mezarlığın  çevre düzenlemesini tamamlayan Belediye ekiplerinin, Kurban Bayramı için hazırlıkları tamamladıkları bildirildi.

            Mezarlıkların bakım çalışmasını periyodik olarak  gerçekleştirdiklerini belirten Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI “Kurban Bayramının yaklaşması ile halkımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arife günü ve Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirleri aldık. Vatandaşlarımızın bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap