AK PARTİ İLÇE BAŞKANI VELİ GÖK HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK PARTİ İLÇE BAŞKANI VELİ GÖK HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR ETTİ
Haberin Tarihi: 2.11.2015 13:09:00 - Okunma Sayısı:3108 defa okundu.

AK PARTİ Eğirdir İlçe Başkanı Veli GÖK 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılan milletvekili erken genel seçimlerinde Ak Parti'yi destekleyen hemşehrilerimize teşekkür ederek bir mesaj yayınladı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI VELİ GÖK HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR ETTİ

 

AK PARTİ Eğirdir İlçe Başkanı Veli GÖK 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılan milletvekili erken genel seçimlerinde Ak Parti’yi destekleyen hemşehrilerimize teşekkür ederek bir mesaj yayınladı.

Gök, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer hemşerilerim Erken seçim tarihinin belli olmasından bu yana geçen süreçte hem tüm EĞİRDİR Teşkilatlarımızla hem de Eğirdir'li hemşehrilerimizle yan yana olduk.

Bu süreçte yanımızda olan, ziyaretlerimizde bir araya geldiğimiz, katıldığımız programlara iştirak eden ve bizlere her türlü iletişim yollarıyla desteklerini sunan, Partili Partisiz tüm hemşehrilerime ve Ak Parti davasına gönül vermiş tüm kardeşlerime. Eğirdir'de faaliyet göstermekte olan tüm Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Örgütlerine, Tarımsal Kalkınma kooperatiflerine, Köy Sulama Birlikleri Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Genel seçim sürecinin de çalışmaları bir Ak Parti Teşkilatına yakışan şekilde, oldukça nezih ve başarılı şekilde yürüten Ak Parti teşkilatlarımızın kahramanları olan kıymetli kardeşlerime ise isim isim teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Ak Parti’nin Ak Kadrolarının başında yer alan AK Parti EĞİRDİR İlçe Teşkilatı SKM Başkanımız Erhan SAVRAN ve ekibine, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ülker YİĞİT Hanımefendi ve ekibine, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Osman YÜCEER Kardeşim ve ekibine gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı her birine ayrı ayrı TEŞEKKÜR ediyorum. Yine bu başkanlarımızın nezdinde tüm EĞİRDİR Ak Parti Ailesinin fertlerine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

EĞİRDİR'imize hizmet için bu yola çıktık ve belirli bir süreci geride bıraktık. Ak Parti Ailesinin yeni başarılarına imza atacak olan ISPARTA AK Parti Milletvekillerimizle birlikte yeni Hizmetlere imza atmak istiyoruz. Bu nedenle de tüm Teşkilat mensubu arkadaşlarım Partili Partisiz kardeşlerime, tüm hemşehrilerimize, tüm dost ve arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR ederim.”

Saygılarımla…

Veli GÖK AK Parti EĞİRDİR İlçe Başkanı.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap