CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır Mazbatasını Aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır Mazbatasını Aldı
Haberin Tarihi: 6.11.2015 18:02:00 - Okunma Sayısı:2900 defa okundu.

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü ile beraber İl Seçim Kurulu'na gelen Bakır, Mazbatasını aldıktan sonra hayırlı olsun temennisinde bulundu.

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır Mazbatasını Aldı



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Senayi Demirkol, Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü ile beraber İl Seçim Kurulu’na gelen Bakır, Mazbatasını aldıktan sonra hayırlı olsun temennisinde bulundu. Isparta için birlik ve beraberlik mesajları veren Bakır konuşmasında şunları söyledi: “Uzun bir ön seçim ve seçim maratonun ardından yenilenen 1 Kasım seçimlerine yorgun olarak girdik. Bu yorucu ancak bir o kadarda keyifli süreçte Isparta’nın köy kent demeden her köşesine ulaşmaya çalıştık. Elimizden geldiğince kimseyi kırmadan, toplumun her kesimi ile kucaklaştık. Bu yoğun çalışma içerisinde mutlaka yetişemediğimiz yerler, elini sıkamadığımız hemşehrilerimiz olmuştur. Ancak tamamen içten ve samimi duygularla, çıktığımız bu yolda siz Ispartalıların takdiri ile milletvekili seçilmiş bulunmaktayım. Ispartalı vatandaşlarımıza elimden geleni yapacak ve hüsrana uğratmayacağım.

Bu zorlu yolculukta yılmadan yorulmadan çalışan, başta il başkanım ve ilçe başkanlarıma, aday arkadaşlarıma, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, üyelerimize ve seçim çalışmalarında bana destek olan partili partisiz dostlarıma teşekkür bir borç bilirim.

Ayrıca oy versin ya da vermesin, TBMM’nin bir üyesi olma şerefini bizlere yaşatan Ispartalılara da sevgi ve saygılarımı sunarım. Üzerimize yüklenen bu ağır sorumluluğun farkındayım. Mecliste yapacağımız çalışmalarla Isparta’nın sesi olmaya çalışacağız. Isparta’mızın her sorununda her probleminde beni aktif olarak göreceksiniz. İçimizde ki hizmet aşkı bugün daha da güçlenmiştir. Isparta’ya en iyi hizmetleri getirebilmek için mücadelemiz devam edecektir. Ayrıca seçilen diğer milletvekili arkadaşlarımızla Isparta’nın menfaatleri için uyum içinde çalışmaya özen göstereceğiz. Son olarak Isparta’mız için çıktığımız bu yolculukta kapımızın herkese açık olduğunun bilinmesini isterim”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap