MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, mazbatasını aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, mazbatasını aldı
Haberin Tarihi: 6.11.2015 18:05:00 - Okunma Sayısı:3125 defa okundu.

Isparta'da Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili seçilen hemşehrimiz Nuri Okutan mazbatasını aldı.

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, mazbatasını aldı

 

Isparta’da Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili seçilen hemşehrimiz Nuri Okutan mazbatasını aldı.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve partililerle İl Seçim Kurulu'na gelen Okutan, kurulda görevli çalışanlarla tokalaştıktan sonra mazbatasını aldı. 

Okutan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kısa süre içinde ikinci kez mazbata aldığını, milletvekilliğinin hayırlara vesile olmasını diledi. 

Seçimin, yaşanan ufak aksaklıklarla çok iyi şekilde geçtiğini, bunu sağlayan mülki amir ve güvenlik güçlerine teşekkür eden Okutan, Isparta'nın güzel geçen seçim atmosferini geride bıraktığını kaydetti. 

MHP olarak Türkiye genelinde umdukları oy oranını alamadıklarını anlatan Okutan, tek başına iktidar olan AK Parti'ye de başarılar diledi. Milletin MHP'ye iktidarı denetleme görevi verdiğini, bundan sonra Türkiye ve Isparta için çalışacaklarını dile getiren Okutan, AK Parti'nin seçim öncesi verdiği sözlerin takipçisi olacaklarını bildirdi. 

Çözüm sürecinin bitip, terör sorunun sonlandırılması adına AK Parti'ye destek olacaklarını vurgulayan Okutan, anayasadaki Türklük öğesinin ve temel ilkelerin korunması için mücadele edeceklerini vurguladı. 

Seçim süresince MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik algı yaratma çabası olduğunu öne savunan Okutan, bunun sonucunda partisinden AK Parti'ye oy kayışı olduğunu anlattı. 

Milletin kararına her zaman saygı duyacaklarına dikkati çeken Okutan, Türkiye ve Isparta için çalışacaklarını sözlerine ekledi. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap