17:17:11 GİRİŞİMCİ KADINLAR YILBAŞI PAZARI 3. KEZ KAPILARINI AÇTI 17:09:35 ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI  SEMPOZYUMU III GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (11. Bölüm) 16:37:50 CANLAR MOTOR Isparta’da Hizmete Açıldı 16:22:23 HAYIRSEVER ŞENÇOPUR’UN YAPTIRDIĞI HUZUREVİ PROTOKOLLE BAKANLIĞA DEVREDİLDİ 15:41:23 PROFİLO EĞİRDİR YETKİLİ BAYİSİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI 09:35:16 SDÜ’de Akademik Performans Ödül ve Biniş Giyme Töreni Gerçekleştirildi 16:18:55  ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI SEMPOZYUMU III GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (10. Bölüm) 15:33:16 Tepeli Köyü Muhtarından Örnek Davranış Susuz Tarıma Öncülük Ediyor 14:06:33 Vali Abdullah Erin’den Sütçüler İlçesine Kapsamlı Ziyaret 13:50:23 Vali Abdullah Erin'den Şehit Annesine Ziyaret 13:40:11 Vali Abdullah Erin Aşağıyaylabel Köyü’nde Vatandaşlarla Buluştu 12:03:57 GENÇ GİRİŞİMCİLER ATABEY MYO'DA ÜRETİMDEN İHRACATA GİDEN BAŞARI HİKAYELERİNİ PAYLAŞTI 10:17:14 SDÜ BİRİMLERİNDE BULUNAN ASANSÖR KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI VE TELEFON SANTRALİ BAKIMI YAPILMASI İŞİ 10:14:59 İHALE İLANI AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR 16:25:14 ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI  III SEMPOZYUMU GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (9. Bölüm) 13:56:59 EĞİRDİR’DE MODERN YAŞAMIN KAPILARI AÇILIYOR! 11:41:02 Yönetmelik Değişiklikleri Yürürlükte 11:34:28 Toprak Varsa Yaşam Var 11:28:53 Alın Teriyle Yazılan Isparta Hikâyesi 11:13:44 Eğirdir: Türk ortopedisinin tarihsel merkezi

Şapçı İlkokulundan Hem Okula Hem de Görkem Efe’ye Destek Kermesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şapçı İlkokulundan Hem Okula Hem de Görkem Efe’ye Destek Kermesi
Haberin Tarihi: 24.4.2025 12:38:56 - Okunma Sayısı:1313 defa okundu.

Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul Aile Birliği Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen kermes, hem okulun ihtiyaçları hem de bir yardım kampanyası amacıyla gerçekleştirildi.

Şapçı İlkokulundan Hem Okula Hem de Görkem Efe’ye Destek Kermesi

Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu, Okul Aile Birliği Başkanlığınca kermes düzenlendi.

Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul Aile Birliği Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen kermes, hem okulun ihtiyaçları hem de bir yardım kampanyası amacıyla gerçekleştirildi.

Kermes, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin el birliğiyle hazırlanarak okul bahçesinde kuruldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, birbirinden lezzetli yiyecekler, el emeği ürünler ve çeşitli stantlar yer aldı. Kermesten elde edilecek gelir, maddi durumu yetersiz öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması ve okulun fiziki koşullarının iyileştirilmesi için kullanılacak.

Minik Yüreklerden Görkem Efe İçin Umut Standı…

Eğirdir Şapçı İlkokulu’nun düzenlediği kermeste, yürekleri ısıtan bir yardım köşesi dikkat çekti. Duchenne Musküler Distrofi (DMD) Kas hastalığıyla mücadele eden 16 yaşındaki Ispartalı Görkem Efe Şengün için okul bahçesinde özel bir destek standı kuruldu.

Bu anlamlı stantta, ilkokul öğrencileri büyük bir sorumluluk üstlendi. Gönüllü olarak yürütülen bağış kampanyasında toplanan her kuruş, genç bir hayata umut olmak için değerlendirilecek.

DMD hastalığı nedeniyle zorlu bir yaşam mücadelesi veren Görkem Efe’ye destek olmak isteyen vatandaşlar, standa yoğun ilgi gösterdi. Duygusal anların yaşandığı bu köşede, öğrencilerin duyarlılığı ve çabası, hem okul camiasını hem de etkinliğe katılan misafirleri derinden etkiledi.

Şapçı İlkokulu’nun bu özel standı, küçük kalplerin büyük sevgisiyle birleştiğinde neler başarılabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaymakam Çimşit’ten kermese destek..

Kermese, Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol ve Türk Eğitim-Sen Isparta İl Başkanı Yahya Hakan Çelik de katıldı. Protokol üyeleri, stantları tek tek gezerek emeği geçen öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür etti. Kaymakam Çimşit, takı işiyle uğraşan öğrencileri ve Görkem Efe Şengün için kurulan standı ziyaret ederek  hem alış veriş yaptı hem de öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Çimşit yaptığı açıklamada, "Bu tür etkinlikler sadece maddi katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda öğrencilerimize yardımlaşma ve dayanışma bilincini kazandırıyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum," dedi.

Gün boyu süren kermeste, öğretmenler, öğrenciler ve veliler birlikte güzel bir dayanışma örneği sergiledi. Şapçı İlkokulu'nun düzenlediği bu kermes, hem sosyal sorumluluk bilincinin artırılması hem de toplumsal dayanışmanın pekiştirilmesi açısından büyük takdir topladı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap