EĞİRDİR ELMA SPOR YORGUNLUĞA YENİLDİ (1-3)

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMA SPOR YORGUNLUĞA YENİLDİ (1-3)
Haberin Tarihi: 18.11.2015 09:19:00 - Okunma Sayısı:2745 defa okundu.

EĞİRDİR ELMA SPOR YORGUNLUĞA YENİLDİ (1-3)

 

            İlçemizin 3. Ligde mücadele eden Voleybol takımı olan EĞİRDİR ELMA SPOR; 15 Kasım Pazar günü Tekirdağ’ın Malkara ilçesi takımı ile yaptığı maçı 3-1 kaybetti.

            Bir önceki gün uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra Malkara’ya ulaşan takımımız, salonun müsait olmaması nedeni ile 2 saat sonra antrenmana çıktı. Aynı gün ilçede Şehit Uzman Çavuş Selim Vural’ın cenaze törenine de iştirak ettik. Yorgunluk ve şehidimizin olumsuz moral atmosferi ile Pazar günü maçta tüm gücümüzle mücadeleye rağmen yorgunluğa yenik düştük.

            Rakibimizin mağlubiyet serisinin vermiş olduğu hırs ve bizim maçımıza prim kayması da yenilgimizde etken oldu. İlk seti 25-23, kaybettik. Ancak 2. Setten itibaren sporcularımın yorgunluğu gözle görülür hale geldi. 25-15 bu seti verdik. 3. Sette sporcularım son güçlerini sahaya verdiler. 25-17 bu seti aldık. Ancak 4. Sette zorlayamadık. 25-18 kaybettik.

            Sporcularımı özverilerinden dolayı kutluyorum. Onlarla gurur duyuyorum. İki en uzun deplasmanı atlattık. Bundan sonraki maçlara odaklandık. Bu maçlarda Eğirdir halkımızın desteğini her zamanki gibi görmek arzusundayız.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap