Emekli Albay Mehmet Kaş CHP Eğirdir İlçe Başkanlığına Aday...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Emekli Albay Mehmet Kaş CHP Eğirdir İlçe Başkanlığına Aday...
Haberin Tarihi: 28.11.2015 16:15:00 - Okunma Sayısı:4330 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı seçimi 2 Aralık 2015 Çarşamba günü yapılacak. Emekli Albay Mehmet Kaş, CHP Eğirdir İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Emekli Albay Mehmet Kaş CHP Eğirdir İlçe Başkanlığına Aday…

 

            Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı seçimi 2 Aralık 2015 Çarşamba günü yapılacak.  Emekli Albay Mehmet Kaş, CHP Eğirdir İlçe Başkanlığı için  aday olduğunu açıkladı.

            28 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 15.00’de parti binasında partilerle ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek adaylığını açıklayan Mehmet Kaş şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş değerli arkadaşlarım ve saygıdeğer basın mensupları:

            Ülkemiz beş aylık süre içerisinde, iki ayrı seçim yaşamıştır. Mevcut iktidar, birinci seçimle tek başına hükümet kuramayınca ülkede kaos ortamına davetiye çıkararak, insanlarımızı ikinci bir seçimle kendilerini tek başına iktidara getirmeye mecbur etmiştir.

 İktidardakiler istediklerini elde etmişlerdir, fakat insanımız mutsuzdur, herkes ülkenin ve çocuklarının geleceğinden endişelidir. Ülkemizde Güneydoğu’da kendilerini verdiği tavizle yığınak yapan ve güçlenen terör örgütü iç savaş denemesi yapmaktadır. Güneyde ise Suriye üzerinden ülkemiz bölgesel bir savaşın içine çekilmeye çalışılmaktadır.

            İnsanlarımız borç içinde yaşamakta, zenginin daha zengin, fakirin ise dilenci durumuna düşürüldüğü ekonomik bir sistem içinde insanlarımız, sosyal ve psikolojik çöküntü içine sokulmuştur.

            İnsanımız huzurla ve insanca bir yaşama özlemi içindedir.

            İşte bizlerde; güzel ülkemizin, çok özel ve küçük bir parçası olan Eğirdir’imizde, başta partimize gönül veren insanlarımız olmak üzere, Eğirdir’e faydalı olmak, canla, başla, gayretle hizmet etmek ve ilçemizde değişim ve yenilenmenin öncüsü olarak Partimizi hakettiği yere taşımak için göreve talip olduk.

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

            Ben ve arkadaşlarım; adeta itibarsızlaştırılan Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin değerlerini Atatürk ilke ve İnkılâpları ışığında korumak, birlik ve beraberlik içinde bu değerlere sahip çıkmak ve hep beraber çalışmak için tüm partililerimizin desteğini istiyoruz. Hepinize teşekkür ederim.”

            Kaş, ayrıca mevcut başkan Hasan Ali İnce’ye de başarı dileklerinde bulundu.

            Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı için İlk adaylığı açıklayan Emekli Albay Mehmet Kaş’ı kutluyor, başarılar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap