Eğirdir Müftülüğünden "Din hizmetlerinde Verimlilik" Semineri

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Müftülüğünden "Din hizmetlerinde Verimlilik" Semineri
Haberin Tarihi: 1.12.2015 09:53:00 - Okunma Sayısı:1509 defa okundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya hocanın katılımıyla Eğirdir Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eğirdir Şubesi tarafından 23-24 Kasım tarihleri arasında iki gün süren seminer gerçekleştirildi.

Eğirdir Müftülüğünden ‘Din hizmetlerinde Verimlilik’ Semineri

 

            Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya hocanın katılımıyla Eğirdir Müftülüğü ve  Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eğirdir Şubesi tarafından 23-24 Kasım tarihleri arasında iki gün süren seminer gerçekleştirildi.

            Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesinin toplantı salonunda gerçekleşen seminerde öğleden önce İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar öğleden sonra Kur’an Kursu öğreticileri Davut Kaya hoca tarafından becerilerinin geliştirilmesine yönelik bilgilendirildi. Davut Kaya, ayrıca 23 Kasım Pazartesi günü saat 13:00-14:00 arası İmam Hatip öğrencileri ile akşam 20:00-21:30 arası da Barla Kız Kuran Kursu öğrencileri ile başarıya ulaşmanın metotları konusunda tecrübelerini paylaştı.

            Eğirdir Müftüsü Sacit Ekerim; “Davut Kaya Hocamıza değerli bilgilerini bizimle paylaştığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap