EĞİRDİR ESNAFI OKUYOR KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ESNAFI OKUYOR KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 2.12.2015 09:00:00 - Okunma Sayısı:1484 defa okundu.

"Eğirdir Esnafı Okuyor" Kampanyası dahilinde en çok kitap okuyan esnafımız sıralamasında; birinciye Cumhuriyet altını, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın hediye verilecek.

EĞİRDİR ESNAFI OKUYOR KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

 

            “Eğirdir Esnafı Okuyor” Kampanyası dahilinde en çok kitap okuyan esnafımız sıralamasında; birinciye Cumhuriyet altını, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın hediye verilecek.

 

                        Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş’ın öncülüğünde başlatılan “Eğirdir Esnafı Okuyor” kampanyası devam ediyor. 1 Eylül 2015 tarihinde başlayan kampanya Mart ayının son pazartesi günü kutlanacak olan Kütüphane Haftası’na kadar devam edecek.

            Kampanya dahilinde haftanın salı günleri merkezde bulunan esnaflarımız, çarşamba günleri ise; Ada, Sanayi, Pınarpazarı, Yazla ve Plaj mahallesindeki esnaflarımız ziyaret edilerek ödünç kitap verme çalışmaları yapılıyor.

            Ödünç vermek için seçilen kitaplarda esnaflarımızın görüş ve isteklerinin dikkate alındığını belirten yetkililer “Kampanya sonunda birinci olan esnafımıza Cumhuriyet altını, ikinci olan esnafımıza yarım altın, üçüncü olan esnafımıza da çeyrek altın hediye verilecektir. Kampanyamıza katılan ve kitap özetleriyle de renklendiren değerli esnaflarımıza da ayrıca teşekkür ederiz” şeklinde açıklamada bulundular.    

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap