Isparta İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Aygül, gazetemizi ziyaret etti.

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta İl  Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Aygül, gazetemizi ziyaret etti.
Haberin Tarihi: 17.12.2015 16:23:00 - Okunma Sayısı:4191 defa okundu.

Isparta İl Emniyet Md. Yrd. ve Asayiş Şube Müdürü Alper Aygül, Lojistik Şube Müdürü Ahmet Gürcan ve Personel Şube Müdürü Hüseyin Çalhan, İlçemize gelerek yapımı tamamlanan İstasyon Mahallesi'ndeki İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemeler yaparak, personelin sorunları ve istekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Isparta İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Aygül, gazetemizi ziyaret etti.

 

            Isparta İl Emniyet Md. Yrd. ve Asayiş Şube Müdürü Alper Aygül, Lojistik Şube Müdürü Ahmet Gürcan ve Personel Şube Müdürü Hüseyin Çalhan, İlçemize gelerek yapımı tamamlanan İstasyon Mahallesi’ndeki İlçe Emniyet  Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemeler yaparak, personelin sorunları ve istekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular.

            Isparta Emniyet Md. Yrd. Aygül ve beraberindekiler Kaymakam Abdullah Akdaş, Cumhuriyet Başsavcısı Buket Bulak ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamlarında ziyaretlerinden sonra Gazetemizi de ziyaret ettiler. Gazetemiz Sahibi Abdullah K. Sinan ile bir süre sohbet eden Aygül ve beraberindekiler daha sonra ilçemizden ayrıldılar.

            Isparta İl Emniyet Md. Yrd. ve Asayiş Şube Müdürü Alper Aygül, Lojistik Şube Müdürü Ahmet Gürcan, Personel Şube Müdürü Hüseyin Çalhan ve İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu’na nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eder, saygılar sunarız.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap