Hakan Yaman'la hayatın içinden programının bu haftaki konuğu Av. Ayfer Eseryel...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hakan Yaman'la hayatın içinden programının bu haftaki konuğu Av. Ayfer Eseryel...
Haberin Tarihi: 19.12.2015 09:06:00 - Okunma Sayısı:3627 defa okundu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu usta gazeteci Hakan Yaman'ın yaptığı Hayatın içinden programı her hafta Pazar günü saat 11.00de Kanal 32 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Hakan Yaman’la hayatın içinden programının bu haftaki konuğu Av. Ayfer Eseryel...

 
            Yapımcılığını ve sunuculuğunu usta gazeteci Hakan Yaman’ın yaptığı Hayatın içinden programı her hafta Pazar günü saat 11.00’de Kanal 32 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

            Ailenin tek okuyan bireyi olarak tüm aile bireylerine sahip çıkan ve kardeşleri tarafından abla diye hitap edilen Isparta Barosunun kadın ve çocuk haklarından sorumlu yönetim kurulu üyesi sayın Ayfer Eseryel, Ticaret Lisesi mezunu olmasına rağmen Hukuk Fakültesi’ni nasıl kazandı. Kadına şiddet için ne söyledi? Hayatımın kırılma noktası dediği Avukat Fatma Sevük'ün ölümünü nasıl yorumladı? Meslek hayatında kendisine neyi hedef koydu? Avukat Ayfer Eseryel'in hayat hikayesi ve bilinmeyen yönleri ilk kez ve sadece Hakan Yaman’la hayatın içinden programında. 20 Aralık Pazar günü ekranlara gelecek olan bu programı sakın kaçırmayın.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap