Yelken Antrenörlerimiz Ağartan ve Şahan Seminere Katıldılar

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yelken Antrenörlerimiz Ağartan ve Şahan Seminere Katıldılar
Haberin Tarihi: 21.12.2015 16:59:00 - Okunma Sayısı:1300 defa okundu.

Düzenlenen seminere Türkiye'den 140 antrenörün yanı sıra Eğirdir'den de Yelken İl Temsilcisi ve Antrenör Şeref Ağartan ile, Bölge Yelken Antrenörü Ahmet Şahan katıldılar.

Yelken Antrenörlerimiz Ağartan ve Şahan Seminere Katıldılar

 

            Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programı kapsamında “Antrenör Eğitimi ve Gelişimi” konulu seminer düzenlendi.

            Düzenlenen seminere Türkiye’den 140 antrenörün yanı sıra  Eğirdir’den  de Yelken İl Temsilcisi ve Antrenör Şeref Ağartan ile, Bölge Yelken Antrenörü Ahmet Şahan katıldılar.

            15-17 Aralık 2015 tarihleri arasında Bodrum Bitez Muğla Ambrossia Hotel’de yapılan “Antrenör Eğitimi ve Gelişimi” konulu seminerde Türkiye Yelken Federasyonu Milli Antrenörleri “Dünyadaki yeni gelişimler, yarış kuralları, Psikolojik yöntemler, Sporcu sakatlanmaları, sporcu sağlığı ve gelişimi (kondisyon)  gibi konularında bilgiler verdiler.

            Yelken İl Temsilcisi ve Eğirdir Yelken Kulübü Antrenörü Şeref Ağartan, seminerin oldukça verimli geçtiğini ifade ederek Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli ile de görüş alışverişinde bulunduklarını bildirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap