Isparta Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüyecek

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüyecek
Haberin Tarihi: 23.12.2015 16:29:00 - Okunma Sayısı:1310 defa okundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın öncülüğünde 3 Ocak 2016 Pazar günü Sarıkamış'ta üçüncü kez düzenlenecek olan anma yürüyüşüne, ülke genelinden ve Kıbrıs'tan 15 bin genç katılacak. Yürüyüş aynı anda 81 il'de gerçekleştirilecek.

                  Isparta Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüyecek

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından Isparta da organize edilecek “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü 3 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Isparta Endüstri Meslek Lisesi önünden başlayacak.

         Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın öncülüğünde 3 Ocak 2016 Pazar günü Sarıkamış’ta üçüncü kez düzenlenecek olan anma yürüyüşüne, ülke genelinden ve Kıbrıs’tan 15 bin genç katılacak. Yürüyüş aynı anda 81 il’de gerçekleştirilecek. ‘Beyaz hüzün’ olarak tarihe geçen Sarıkamış Harekatı’nda vatanı uğruna can veren kahramanları anmak, hatıralarını genç belleklerde canlı tutmak için Diyarbakırlı’nın Trabzonlu ile sarılarak donduğu Sarıkamış'ta bir araya gelecek olan gençler, Şüheda’yı bir kez daha keşfedecek. ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü’ne katılacak olan on binlerce genç, “Şartlar ne olursa olsun ecdadımızın düştüğü yol, peşlerine düşeceğimiz yoldur…” diyerek tarihe anlamlı bir yolculuk yapacak.

            Sarıkamış'taki yürüyüş programıyla aynı gün ve aynı saatte 81 ilimizde Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü düzenlenecek. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından Isparta’da organize edilecek “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü” 3 Ocak 2016 Pazar günü saat 10.00’da Isparta Endüstri Meslek Lisesi önünden başlayacak. Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Halk Eğitim Merkezi önünde son bulacak. Akabinde Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Sarıkamış Belgeseli izlenecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap